Strakke moderne banken

Strakke moderne banken
Strakke moderne banken met hier de Plaza van Cartel.

Strakke moderne banken

Op de website van de-bankenfabriek staan drie moderne strakke banken. Weinig zou je denken maar elk model is wel leverbaar als drie soorten poefen, een fauteuil, en een loveseat, een drietal zitbanken waarvan een 2 zitbank, een 2,5 zitbank en een drie zitbank, ook nog drie elementen met een arm rechts of een arm links, drie tussen elementen zonder armen, een hoekelement en een longchair, afsluitend met een ottomane. Je kunt dus werkelijk elk model bank wel samen stellen online. Maar onze interieur adviseur Hans Gonggrijp (zie de-interieurspecialist.nl) neemt ook zijn klanten mee naar het HTC (Home trede center) en het ETC (European Trade center) waar vele fabrikanten onder 1 dak verzameld zijn die hun meubeles tonen. Slaag je hier niet dan slaag je nergens. Zo zie je ook bij de foto boven een prachtige ottomane bank Plaza van Cartel. Dit is niet een merk die de-bankenfabriek standaard in zijn collectie online voert maar wel gewoon kan leveren. Werkelijk elk model is wel door ons leverbaar. Hans komt dan eerst bij je thuis voor een kleur, stoffen en model advies en gaat vervolgens met jou naar de inkoopcentra’s.

Strakke moderne banken
Ook hier een totaal interieur plan van Hans Gonggrijp.

Ook hierboven op de foto zie je een tijdloos klassiek interieur gecombineerd met allerlei groen tinten. Ook deze modellen zie je niet op de website maar leveren wij dus wel. Werkelijk alles kunnen wij leveren van modern, romantisch, klassiek aan toe. Maar ook karpetten, zonwering, houten vloeren, gordijnen, behang, tapijt en vinyl en marmoleum. Hans zorgt voor een toale harmonie in uw huiskamer, gang, overlopen en slaapkamers. Laat je vrijblijvend adviseren en inspireren voor zo’n harmonieus interieur.

Strakke moderne banken
Strakke moderne banken met hier een bank Toscane.

Wil je meer informatie over strakke moderne banken of een totaal interieur, bel dan gerust voor een afspraak. Dit kan in onze showroom of bij je thuis.

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.