OVER ONS

de zitbankenfabriek

Na het enorme succes van fabriekmeubels.nl en fabriekverlichting.nl hebben wij mede op advies van onze klanten een nieuwe site gebouwd: de-bankenfabriek.nl. Met deze zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site kunt u online zelf uw bank of fauteuil samenstellen. Dat is mogelijk met behulp van onze unieke configurator. Wilt u een fauteuil, een tweezits-, of een driezitsbank? Wilt u een chaise longue, of kiest u voor een hoekopstelling? Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u ook bepalen met welke bekleding en in welke kleur uw zitbank moet worden uitgevoerd. Met een simpele druk op de muisknop kunt u elke stap heel eenvoudig doorlopen om uw ultieme meubelstuk te creëren. Mocht u twijfelen over de keuze of de uitvoering van uw bank, dan kunt u altijd naar onze prachtige showroom komen, waar u de meeste modellen kunt zien en uitproberen.

Over onze banken en fauteuils
Onze banken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals ijzersterke, beukenhouten frames, RVS en stalen frames voor een lange levensduur. Andere typen frames zijn weliswaar goedkoper, maar vertonen ook sneller mankementen. Nosagvering voor een supercomfortabel zitcomfort:
– Onze banken zijn voorzien van een nosagvering. Hierop geven wij een garantie van drie jaar.
– De meeste fabrikanten kiezen voor singels van linnen of rubber voor het zitgedeelte. Dat maakt een bank wel goedkoper, maar hij zakt ook sneller in. Bij een nosagvering blijft het zitcomfort lang behouden.

Kussens van koudschuim bultex voor een stevige zit
Deze kussens vervormen nauwelijks en blijven lang stevig.

Kwalitatief hoogwaardige stoffen
Wij werken uitsluitend met stoffen die ook geschikt zijn voor banken die vaak onderhevig zijn aan vlekken. U kunt kiezen voor onze Care Fixx vlekgarantie waarbij de banken worden geïmpregneerd. Hierop krijgt u vijf jaar garantie! Onze stoffen zijn gemaakt van 100% polyester, dus kleurecht.

Het verschil met de concurrentie zit hem in de details
– Bij ons wordt de nadruk gelegd op perfecte stoffering. Aandacht en passie van de rompenmaker.
– Hoogwaardige ritsen bij losse zitkussens.

– Hoogwaardige leder- en stofkeuzes.
– Alles perfect ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Al onze zitbanken, fauteuils, eetbanken en alle meubelen worden zeer professioneel bezorgd door Transport2go. Deze zeer gepassioneerde jongens bezorgen onze meubelen met veel liefde voor ons product en zijn zeer klantgericht.

Waarom de-bankenfabriek.nl?

Banken en fauteuils vormen een belangrijk onderdeel van de inrichting van een huis of kantoor. De consument weet vandaag de dag precies wat hij zoekt en is ook bereid daarvoor te betalen. Maar de prijs van een bankstel wordt hoger door onder meer de huur van de winkel en de personeelskosten.

Wij, van de-bankenfabriek.nl, geloven dat het goedkoper en beter kan. de-bankenfabriek.nl biedt de consument gemak, sfeer en gunstige prijzen. Onze missie is eenvoudig: online topkwaliteit banken en fauteuils verkopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs.
Wij maken onze banken in onze eigen fabriek, geheel volgens uw wensen. Hier hebben wij inmiddels al dertig jaar ervaring mee. Ons uitgangspunt is: als u tevreden bent over onze werkwijze en producten, dan heeft de-bankenfabriek.nl bestaansrecht. U bent onze ultieme succesfactor!

Met vriendelijke groet,

Hans Gonggrijp

Berenkoog 14
1822 BJ Alkmaar
(industrieterrein Beverkoog)
info@fabriekmeubels.nl

Bel voor het maken van een afspraak:
T 072-5616126 M 06-22694323