banken thuis bekijken

Banken thuis bekijken
banken thuis bekijken.

Banken thuis bekijken

Geheel nieuw en uniek voor een online zitbanken leverancier is banken thuis bekijken. Hoe werkt het? Wanneer je online op zoek bent naar een moderne of landelijke bankstel dan kom je vaak bij ons op de site terecht. Wij bieden een aantal zitbanken aan die zeer breed in uitvoering zijn. elk model kan als poef, fauteuil, loveseat, 2 zit, 2,5 zit, 3 zitbank, longchair, ottomane en als hoekbank. En dan hebben we het nog niet over de diverse tussenelementen met een arm links of recht of zonder armen. Mocht een model je aanspreken dan kun je bij ons ervoor kiezen om onze adviseur thuis langs te laten komen met het model. Dit kan zijn dat hij met een model komt waar er alleen een arm links zit of met de fauteuil, maar het gaat jou om het zitcomfort en of het model past in jou leefomgeving. Hij neemt alle stof mogelijkheden mee om tot de juiste keuze te kunnen komen en hij adviseert welke opstelling er voor jou het beste is.

banken thuis bekijken
banken tuis bekijken met hier de Anemoon van 4 mtr. breed met twee poefen Anemoon en een loveseat Hyacinth.

Mocht na het goede advies slagen en tot bestelling overgaan dan kost deze actie helemaal niets en betaal je gewoon de bank bij aflevering wanneer deze binnen is. Maar slaag je nu niet dan betaal je éénmalig een bijdrage van € 50,=. Deze kosten ben je ook al vaak kwijt om naar onze showroom te komen als je verder dan Noord-Holland woont. Veel klanten vandaag de dag hebben geen tijd, of kunnen geen oppas regelen of willen voordat ze tot koop overgaan, de bank thuis hebben gezien. wij van de-bankenfabriek en fabriekmeubels.nl geven jou de gelegenheid van deze unieke service gebruik te maken.

banken thuis bekijken
Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

Bel gerust voor een afspraak op 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.