Strakke banken

Strakke banken
Moderne strakke bankenkopen.
De succesvolle serie Roos en Tulp.

Strakke banken

Wanneer u op zoek bent naar een moderne strakke banken met ongekende mogelijkheden, dan biedt de-bankenfabriek.nl een kleine collectie aan maar zeer breed in uitvoeringen. Op basis van 1 model zijn er vele uitvoering mogelijkheden zoals twee poefen, vier tussenelementen, een fauteuil inmiddels, een loveseat, een 2 zitbank, een 2,5 zitbank, een 3 zitbank, drie elementen met een arm links of een arm rechts, een hoekelement, een longchair en een ottomane. Zo kunt u met deze module bank werkelijk altijd uw samen stelling krijgen die u wenst. Bij de-bankenfabriek kunt u dit geheel zelf doen online. Het biedt zelfs de mogelijkheid een stof te kiezen en wanneer u erop klikt komt de stof vergroot in beeld. Ook kunt u kiezen uit twee verschillende soorten RVS pootjes, namelijk rond of vierkant.

Strakke banken
strakke banken Roos met al zijn opties

Kwaliteit

Onze puur Hollandse strakke banken worden gemaakt met de meeste zorg en uitstekende materialen.Wellicht ten overvloede merken wij nog wel op dat onze zitmeubelen voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving en normen onder andere tot betrekking van de totale garantietijd.

In de werkplaats werken gemotiveerde vakmensen om onze zitmeubelen te vervaardigen. De houten karkassen worden bekleed met kwalitatief hoogwaardige comfortschuimen die een waarborg zijn voor langdurig zitcomfort.

Vervolgens worden de zitmeubelen bekleed met leer of stof en nauwkeurig afgewerkt, hetgeen zowel het uiterlijk als de levensduur van onze zitmeubelen in positieve zin beïnvloedt.

Onze modellen zijn deels een afgeleide van de industriële vormgeving, tijdloos, sober en wars van alle trends. Onze collectie kenmerkt zich door een groot aantal bijzondere details, geen loze beloftes, maar stuk voor stuk kenmerken voor ieder meubel dat aan onze afnemers wordt geleverd.

Strakke banken
Binnenkort online, de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Showroom;

Berenkoog 14, 1822 BJ  Alkmaar, Tel. 072-5616126, info@fabriekmeubels.nl

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.