Losse module bank

De Losse module bank “Kamille” binnenkort verkrijgbaar

Losse module bank

Een losse module bank heeft ten opzicht van een vaste bank zeer veel voordelen, zeker wanneer deze ook nog eens in een hoes wordt geleverd. Ten eerste zijn de elementen makkelijker te tillen en niet zo zwaar. Ten tweede kun je de modules los koppelen waardoor je kunt spelen met je ruimte. Ten derde kun je de bank verschillende opstellingen geven wanneer je meerdere modules hebt. Laatst nog een losse module bank geleverd bij een klant in Zwaanshoek die een kelder had als tv kamer. Hier moesten wij een behoorlijke draai op de trap maken. De klant wilde heel graag een ottomaan bank van 320 breed en 245 diep. Ons advies was om de Anemoon extra diep van 110 te nemen, zodat je wel heerlijk op kunt lounchen. Op onderstaand schema hebben wij links de ottomaan genomen van breed 110 x diep 135, vervolgens een hoekelement van 110 x 110, dan een tussen element van 90 x 110 en afsluitend de element met arm rechts van 120 x 110. Deze vier elementen gingen met speels gemak de kelder in waarvan de duer slechts 70 breed was en een draai vertoonde om naar beneden te kunnen. Aangezien de ruf 60 hoog is was dit geen enkel probleem, ook het feit dan beneden de deur naar de kelder, een plafondhoogte had van 190. stel nu dat je een bank wilde van 220 lang, dan had deze nooit  gekund omdat de bank rechtstandig door de deur moest. Zo zie je maar weer dan een goed advies niets kost maar wel vele problemen voorkomt.

Losse module bank

Losse module bank Anemoon met een extra poef

Losse module bank

Alle modules van de Losse module bank “Anemoon”

Help-desk

Hulp nodig bij het samen stellen van een losse module bank? Bel gerust zeven en wij helpen u telefonisch door de site heen. Dit kan zeven dagen in de week van 9.00-22.00 (dus ook op zon- en feestdagen).

072-5616126

Advies

Ook kunt je, zeven dagen per week, terecht in onze showroom te Alkmaar. Hier staan alle modellen opgesteld waar je in kunt proef zitten. Advies? Neem een plattegrond mee van waar de losse module bank moet komen.

06-22694323

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl