Losse module bank

Losse module bank

Een losse module bank heeft ten opzicht van een vaste bank zeer veel voordelen, zeker wanneer deze ook nog eens in een hoes wordt geleverd. Ten eerste zijn de elementen makkelijker te tillen en niet zo zwaar. Ten tweede kun je de modules los koppelen waardoor je kunt spelen met je ruimte, zo kun je de bank verschillende opstellingen geven wanneer je meerdere modules hebt. Ook zijn ze makkelijker te verplaatsen als er bijvoorbeeld een smalle ingang is van een deur of gang. Een losse module bank geeft veel opties qua opstellingen waardoor je jezelf af en toe kunt verrassen met een “nieuwe ” woonkamer. Een klein beetje veranderen is tenslotte altijd leuk, toch?

Losse modulen bank
Losse modulen bank de hoek kan ook los van de bank staan

Help-desk

Hulp nodig bij het samen stellen van een losse module bank? Bel gerust even en wij helpen je telefonisch door de site heen. Dit kan zeven dagen in de week van 9.00-21.00

072 5616126

Losse module bank
Losse module bank bij klant thuis

Advies

Ook kun je, zeven dagen per week, op afspraak! terecht in onze showroom te Alkmaar tussen 9.00 en 21.00 uur.  Hier staan alle modellen opgesteld waar je in kunt proef zitten. Advies? Neem een plattegrond mee van waar de losse module bank moet komen. Dan kunnen wij deze geheel naar wens op maat laten maken. Een advies is uiteraard ook mogelijk aan huis. Onze adviseur bespreekt de wensen en heeft de beschikking over heel veel kennis en ervaring met het inrichten van alle mogelijke woonkamers en complete huizen. Bel voor het maken van een afspraak voor advies aan huis of  advies in onze showroom met onze helpdesk. Dan plannen wij de afspraak in en hebben wij gericht alle tijd. 

Losse module bank
Losse module bank op maat gemaakt

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.