Gestoffeerde bankstellen

Gestoffeerde bankstellen
Gestoffeerde bankstellen met 5 jaar vlekgarantie.

Gestoffeerde bankstellen

Als u op zoek bent naar gestoffeerde bankstellen laat u zich dan eens goed adviseren. In de 32 jaar dat ik in het vak zit, heb ik veel te veel teleurstellingen bij klanten meegemaakt. In een reguliere winkel is vaak de opdracht gewoon veel en duur proberen te verkopen aan u. Maar er wordt nooit eens een goed advies gegeven en doorgevraagd hoe u leefomstandigheden zijn. Heeft u jonge kinderen, hoe staat het huis ten opzichte van de zon, zijn er huisdieren, of leeft u alleen en werkt u erbij zodat u bijna nooit thuis bent. Allemaal vragen die zeer belangrijk zijn om tot de juist gestoffeerde bankstellen te komen. De meeste winkel denken eerst mooi en dan pas praktisch. Ik denk nou juist andersom, eerst praktisch en dan pas mooi. Zo voorkom je een hoop ellende die ik maar al te vaak gezien heb. Neem bijvoorbeeld de stof Crush op de foto hierboven. Deze stof heeft een Martindale (zie homepage, “gratis stofstalen“) van maar liefst boven de 50.000. Onverslijtbaar dus maar ook is deze stof 100% wasbaar op 40 graden en kan zelfs in de droger zonder dat het verkleurd en krimpt. Huisdieren zoals katten kunnen er letterlijk in hangen zonder dat de stof halen vertoond. Zelfs al staat de zon er nog zo fel op, het verkleurd niet, ook niet als u 1 kussen apart wast en de rest van de kussens niet, geen kleurverschil.

Gestoffeerde bankstellen
Gestoffeerde bankstellen. Hier de Hyacinth en Dahlia

Gratis advies

Mocht uw interesse zijn gewekt, neem dan gerust contact met onze interieur specialist op. Hij weet als geen ander welke gestoffeerde bankstellen er voor u geschikt zijn. Hij laat stoffen zien die u nog nooit gezien heeft en van het bestaan niet wist. Eindelijk kunnen klanten gerust gebruik maken van gestoffeerde bankstellen zonder zich zorgen te maken over een vlek of verkleuring. Daarnaast kunnen er bij ons op elke stof een Care Fixx® behandeling komen. U krijgt dan 5 jaar volledige vlekgarantie op de stof, mocht u in de loop van deze periode toch een vlek krijgen die u er moeilijk of niet uit krijgt, dan komen wij langs en u zult zien dat vlek er niet meer zit.

Help-desk of advies?

Bel 072-5616126

( 7 dagen in de week tusen 9.00-22.00 uur)

Gestoffeerde bankstellen
Al onze meubelen worden op professionele wijze geleverd.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.