Sofa bank
Sofa banken longchair Dahlia

Sofa banken

Het klinkt wel chique, een sofa bank! Alsof het alleen is weggelegd voor de elite, maar bij de -bankenfabriek is daar niets van waar. Wij verkopen sofa banken die zeer gunstig geprijsd zijn en dus bereikbaar zijn voor een zeer breed publiek. Puur Hollands product met de beste materialen gemaakt. Lekker ploffen en hangen in onze sofa banken is een waar genot. Eigenlijk wil je er in gaan wonen en er nooit meer uit komen, zo lekker zitten deze sofa banken. Gemaakt van massief houten frames in combinatie met houtvezelplaat en grenen regels. Nosagvering voor het comfort wat weer afgedekt is met een beschermdoek. Dan de geweldige zitkussens van polyether 30 KG/m3, afgedekt met een toplaag van latex sticks, gemengd met siliconen watten. De rugkussens zijn hetzelfde als de zitkussens.

Sofa bank
Sofa banken Losse module Anemoon met een extra poef

Modulen

Het grote voordeel van onze sofa banken is dat je ze helemaal naar wens kunt samen stellen. Dit kun je doen online d.m.v. onze unieke configurator, of door een bezoek te brengen in onze showroom. Onze adviseur zal je dan alles vertellen over de mogelijkheden. Alle modellen beginnen met drie maten poefen, vervolgens een fauteuil, een loveseat, 2 zit-, 2,5 zit-, en de drie zitbank, drie modulen met een arm links of een arm rechts, drie tussen elementen, een hoekelement, een longchair en afsluitend met een ottomaan. Als jouw model niet samen te stellen is dan eten wij onze schoen op.

Sofa banken
Sofa banken met longchair zelf samen te stellen.

Help-desk

Je kunt ons altijd bereiken zeven dagen in de week tussen 9.00 en 22.00 uur, dus ook op zon- en feestdagen. Wij helpen je graag met al jouw vragen en kunnen zelfs helpen om samen met jou door de site te lopen en de ultieme sofa bank samen te stellen.

Tel. 072-5616126

Sofa banken
Sofa banken met de “Hyacinth”
Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl