Betaalbare banken

Betaalbare banken

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare banken, kom je als vanzelf bij de-bankenfabriek terecht. Wij leveren betaalbare banken van een goede kwaliteit. Bij de-bankenfabriek kun je kiezen uit vele verschillende soorten stoffen waarin je jouw betaalbare banken kunt laten bekleden. Zodat de bank helemaal naar je eigen smaak samengesteld kan worden. Ook is het in vele gevallen mogelijk om het soort pootje te kiezen en zijn ook alle modellen in verschillende opstellingen te realiseren. Zoals bijvoorbeeld als hoekbank of bank met een ottomane of met een chaislounge. Je wordt hierbij geholpen door onze unieke configurator die in onze website is ingebouwd. Zo kun je je wensen aangeven en verschijnt de bank in de stof die jij wens geheel in beeld. Hierbij krijg je al een duidelijk beeld hoe jouw bank er straks uit gaat zien.

betaalbare banken
                                                    betaalbare banken waaronder de lotus

Showroom

Omdat we ons ook goed kunnen voorstellen dat je liever eerst wilt komen proefzitten op onze betaalbare banken, hebben wij ook een showroom gerealiseerd. Deze showroom bevind zich in Alkmaar en is 7 dagen in de week geopend. Maar let op dit is echter alleen op afspraak. Ook voor het maken van een afspraak zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur. Bel gerust voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen.

helpdesk 072 5616126

betaalbare banken
                                             betaalbare banken, onze moderne bank de freesia

Banken service aan huis

Wellicht ben je niet in de mogelijkheid om naar onze showroom te komen. Dan kun je ook gebruik maken van onze banken service aan huis. Hierbij komen wij met de bank van jouw voorkeur bij je thuis. Het voordeel hiervan is dat je dan ook beter kunt inschatten hoe de bank in jouw huis tot zijn recht komt. Deze service kost je slechts 50 euro maar mocht je besluiten tot koop over te gaan dan kost het je helemaal niets.

betaalbare banken
                                                          betaalbare banken onze Azalea

Bezoek ook eens onze ander websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

 

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.