comfortabele banken

Comfortabele banken

U bent op zoek naar comfortabele banken en zodoende terecht gekomen op de blog site van de-bankenfabriek. Wij zijn een webwinkel waarin wij een aantal comfortabele banken in ons assortiment hebben. Met deze comfortabele banken heeft u heel veel mogelijkheden doordat ze in verschillende opstellingen verkrijgbaar zijn. Zo kunt u denken aan een hoekbank een bank met chaislounge of ottomane of zelfs een gezellige u bank. U noemt het en wij maken het voor u. Ook kunt u uit veel verschillende stoffen kiezen, allen van goede kwaliteit. Wilt u een moderne bank of juist een landelijke bank? Wij hebben meerdere stijlen zodat er vast wel een bank van uw keuze bij zit.

comfortabele banken
                                                   Comfortabele banken zie hier bijvoorbeeld de hyacint

Showroom

Buiten onze site om hebben wij ook een prachtige showroom in Alkmaar waar u onze modellen kunt zien en uiteraard kunt uit proberen. U wordt hier geholpen door onze interieur specialist die jarenlange ervaring heeft in de woningbranche en u kan bijstaan bij uw eventuele vragen. Hij weet als geen ander hoe uw bank het beste tot zijn recht komt in uw woon omgeving. Twijfelt u niet en bel gerust voor het maken van een afspraak van een showroom bezoek. Wij zijn namelijk 7 dagen in de week geopend, let wel, dit is alleen mogelijk op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met onze helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

helpdesk 072 5616126

comfortabele bank
                                                                            comfortabele bank de Azalea

Op onze site kunt u alvast uw favoriete model gaan configureren. U kunt dan alvast de stof uitkiezen en eventueel het soort pootje dat u onder de bank wenst. Als u uw keuze aan klikt verschijnt de bank in de stofkeuze waardoor u alvast een beter beeld krijgt hoe uw bank er uiteindelijk uit komt te zien.

comfortabele banken
                                                                      comfortabele banken bij de klant thuis

bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriekverlichting.nl

                f

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.