Grijze zitbank

Grijze zitbank

Als je op zoek bent naar een grijze zitbank dan ben je bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Wij verkopen moderne, design en landelijke banken via onze site. De zoektocht naar de perfecte grijze zitbank is vaak lastig. Door weer en wind naar allerlei winkels om daar te zoeken naar die ene juiste bank. Bij de-bankenfabriek maken wij het je makkelijker doordat je via onze site alvast een goed beeld kunt krijgen van hoe jouw grijze zitbank er uit komt te zien. En je hoeft er niet eens de deur meer voor uit. Dit heeft te maken met onze ingebouwde configurator waardoor je het model bank aan kunt klikken. Vervolgens kies je jouw stof en het soort pootjes voor onder de bank. Hierna verschijnt de bank in beeld in de juiste stof en pootjes. Viola een kind kan de was doen!

grijze zitbank
grijze zitbank bij de klant thuis

Showroom

Mocht je twijfels hebben over wat de juiste keuze is voor jouw grijze zitbank, dan is er ook een mogelijkheid voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt je uitgebreid proefzitten en kiezen voor welk model je wilt gaan. Wij zijn alleen op afspraak geopend maar dit is wel mogelijk 7 dagen in de week. Je kunt hiervoor bellen met onze helpdesk die voor jou beschikbaar is op alle dagen van 9.00 tot 22.00 uur. Bel gerust voor het maken van een afspraak of voor alle overige vragen.

Helpdesk 072 5616126

grijze zitbank
Longchair online met deze prachtige nieuwe grijze zitbank Viool.

Zowel alle moderne banken als onze landelijke banken hebben allemaal een longchair met een arm links of een arm rechts. Maar misschien zoek je juist een Ottomane met een arm links of arm rechts, ook deze hebben alle modellen standaard. Alle modellen bestaan namelijk uit meer dan 16 elementen. Dit maakt het kiezen ook leuk omdat er zoveel mogelijkheden zijn. En je uiteindelijk op die ene voor jou perfecte bank terecht komt.

grijze zitbank
grijze zitbank Azalea in populaire rib stof

Bezoek ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.