Zitbanken velours 

Wij van de-bankenfabriek maken momenteel zeer veel zitbanken velours op maat. Van een gewone 1 zits tot een hoekbank of u-bank op maat. Onze klanten komen van Heinen en ver om onze collectie te bezichtigen. Dit komt omdat wij alles in eigen fabriek produceren en ook bijna werkelijk alles kunnen maken. Van erkerbank, halfronde bank, ronde bank. u-bank tot hoekbank op maat. Dit alles in de mooiste stoffen of microvezel leder of echt leder.

Zitbanken velours

U bank op maat in hotellook met luxe velours

interieur advies

Naast alle mooie zitbanken velours leveren wij ook complete interieurs. Van gordijnen, vitrage, zonwering, vloeren, wandbekleding, verfadvies, verlichting, banken, en meubelen op maat, bij ons ben je voor alles zeer welkom. Onze interieur specialist helpt je met het samenstellen van de juiste kleuren en materialen om tot het ultieme interieur te komen van bij jou past. Een bezoek aan onze showroom is als eerste introductie zeer raadzaam, maar eerst een advies aan huis behoort zeker tot de opties.

Zitbanken velours

Bankstel hotel look met prachtige luxe velours stof

Showroom

Wij zijn in het bezit van een prachtige showroom in Alkmaar die 6 dagen in de week open is op afspraak van 9.00-21.00. Je kan ons bereiken voor het maken van een afspraak op 072-5616126. Onze medewerkers nemen altijd op 24/7. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jou gewenste dag en tijd. In onze showroom wordt je geïnspireerd en zal je veel zien zoals ook accessoires en prachtige foto posters voor boven de bank. Ook schitterende bontplaids spreken tot de verbeelding.

Zitbanken velours

Onze bank Lotus in luxe velours

Ons motto;

Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur!