Vandaag de dag is het heel erg in om een ronde loungebank in je interieur te hebben. Wij van de-bankenfabriek maken voor het model Anemoon en Viool deze ronde lounge. Bij de bank Anemoon kan deze zowel voor de 100 diepe versie als voor de 110 diepe versie gemaakt worden. De maat is breed 140 x diep 155 en coor de 110 diepe versie breed 140 x diep 165. Wij kunnen deze ronde loungebank stofferen in meer dan 100 stofkeuzes zonder dat de prijs anders wordt, zeer transparant dus. Maar ook gerecycled leder is een optie.

Ronde loungebank
Nieuw in onze collectie ronde loungebank

Mogelijkheden

Bij de bank Anemoon en bank Viool zijn de mogelijkheden ongekend. Van een ronde loungebank met aarde andere zijde een Ottoman of een Longchair tot een bank die werkelijk gemaakt is op maat. Want wij maken deze modellen zelf en kunnen deze aanpassen naar jou wens. Zelfs kan de bank in een erker gemaakt worden zoals de volgende foto laat zien. Wij komen dan bij je thuis om alles op te meten zodat jouw droombank straks past op de centimeter.

Ronde loungebank
Deze bank Viool is op maat gemaakt in een erker met een ronde loungedeel.

Showroom

Mocht je interesse zijn gewekt, neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een showroom afspraak. Onze telefoonlijn is elke dag bereikbaar van 9.00-21.00. En een showroom bezoek kan 6 dagen in de week van 9.00-21.00. Naast alle mooie banken richten wij huizen compleet in met maatmeubelen, gordijnen, zonwering, karpetten, verlichting, eettafels, eetstoelen en nog veel meer. Voor vragen of voor het maken van een afspraak bel; 072-5616126. Onze interieur adviseur komt zelfs bij u thuis voor advies en heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het inrichten van woningen en past de smaak aan naar die van zijn klant. Hierbij ontstaat een smaakvol en harmonieus geheel volledig afgestemd aan de wensen van de klant.

Ronde loungebank
De bank viool inmiddels ook leverbaar met ronde lounge.

Meerdere websites;

Weet u dat wij meer online winkels hebben? Kijk ook eens naar;

Eetstoelenfabriek.nlDe-interieurspecialist.nlFabriekmeubels.nlZitbankenopmaat.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.