Bank met rondingen

De trend van 2021 is toch wel een bank met rondingen. Als voorbeeld een 3 zitbank met een armlegger links en rechts een lounge die rond is van voren. Maar ook maken wij banken die rond lopen omdat de serre of erker of pui rond loopt. Kijk maar naar onderstaande foto waar wij de raamlijn hebben gevolgd en daar een bank op maat voor hebben gemaakt. De-bankenfabriek is zeer gespecialiseerd in  het maken van speciale zitbanken op maat. Of je nu een bank zoekt voor je erker of een bank met rondingen zoekt maar niet met zijn standaard elementen in jouw huis past of een bank voor in de bioscoopkamer waar je heerlijk op kunt chillen, wij maken het voor je.

bank met rondingen
Speciaal op maat gemaakte ronde bank Viool

Advies

Hoe werkt dat bij de-bankenfabriek? Ten eerste lijkt het ons verstandig eerst een afspraak te maken voor een showroom bezichtiging bij ons in Alkmaar. Daar staan vele banken die zich verlenen om op maat te maken. Zo kan je eerst uitproberen welke bank het beste bij je past. Vervolgens kan er een afspraak gemaakt worden om bij je thuis een mal te maken van de situatie of voor de juiste maatvoering om elk risico uit te sluiten. Wij nemen dan direct ook alle stof mogelijkheden en leder mogelijkheden mee om ter plaatse tot de perfecte kleurcombinatie te komen. Bij je thuis krijg je direct een prijsopgave zodat je kan beslissen om tot koop over te gaan. Meestal na 8-10 weken is jouw bank klaar en kan je genieten van jouw bank speciaal op maat gemaakt.

Bank met rondingen
Een speciaal op maat gemaakte bank die in de erker loopt en rechts een speciale ronding heeft.

Showroom

Is je interesse gewekt? Bel dan voor het maken van een afspraak met 072-5616126. Wij nemen 24/7 op en zorgen dat wij aanwezig kunnen zijn op de door jou gewenste datum en tijd. Naast alle mooie banken dir wij zelf maken hebben wij ook alles op het gebeid van gordijnen, zonwering, karpetten, meubelen (ook op maat), vloeren, verlichting etc etc. Teveel op op te noemen. Wij geven ook totaal interieur adviezen op maat. Dus pak die telefoon en maak een afspraak.

bank met rondingen
Ons topmodel anemoon met ronde lounge.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.