Ronde fauteuil

Een ware trend vandaag de dag zijn ronde fauteuils. Ze zien er charmant en verfijnd uit en bieden vele combinatie mogelijkheden door dat er een aantal losse rugkussens in zitten. Door middel van combinatie stoffen of leder te gebruiken kan je een ronde fauteuil naar eigen smaak samenstellen. Wij van de-bankenfabriek maken deze ronde fauteuil zelf in eigen fabriek. Leverbaar in 80 rond met of zonder draaivoet, maar ook in 100-, 110,- 120 rond leverbaar maar dan zonder draai mogelijkheid. Daarnaast leveren wij ook de Pastille van Passepartou met een maatvoering van 115 en 135 rond.

Ronde fauteuil
Onze eigen ronde fauteuils leverbaar in diverse maten.

Naast deze prachtige ronde fauteuil leveren wij ook hele mooie banken op maat. Van erkerbank tot bank met ronde vormen tot super grote banken in u-vorm, zeg jij het maar en wij maken het. En uiteraard leverbaar in vele stoffen en leder mogelijkheden. Ook voor advies in verf, gordijnen, vitrage, karpetten, vloeren an pvc tot hout, meubelen op maat tot een totaal interieur advies zit je bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Ook komen wij bij de klant thuis voor adviezen of voor het meten van bijvoorbeeld een speciale hoek of erker waar jouw wetsbank in moet komen.

Ronde fauteuil
Hier onze eigen topbank Gardenia met onze eigen ronde fauteuil Ixia

Showroom

Om al onze ronde fauteuils en prachtige banken en meubelen en accessoires te bewonderen kan je 7 dagen in de week langskomen op afspraak in Alkmaar waar onze mooie showroom staat. Let wel dat wij uitsluitend op afspraak werken en voor het maken van een afspraak kan je bellen met 072-5616126. Wij nemen 24/7 op dus ook op zondag.

Ronde fauteuil
Onze eigen ronde fauteuil Ixia in een zeer Chique stof.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.