Zijn er banken met keerbare kussens?

Zijn er banken met keerbare kussens?

Zijn er ook banken met keerbare kussens?
Deze bank viool heeft keerbare kussens en zijn dus ook te wassen.

De vraag; “zijn er banken met keerbare kussens?” Deze kunnen wij vrij makkelijk beantwoorden met een overtuigende; “JA!”. Want al onze banken met losse zit en rugkussens zijn keerbaar en dus goed te reinigen dan wel te wassen. Ons model Anemoon, Viool, Narcis, Iris en Hyacinth hebben allemaal keerbare kussens en kunnen zelfs met de romp geleverd worden met een losse hoes eromheen. Dus dan is alles te wassen of goed te reinigen. Let wel dat je een stof uitkiest die wasbaar is en geen krimp nalaat. Stoffen bij ons als de Velvet Adore en Seven zijn wasbaar op 30* en zijn al water en vuilafstotend. Daarnaast hebben wij ook nog de 100% polyester stof Hopper met een giga slijtage waarde, water en vuilafstotend en wasbaar is. En zo zijn er nog een aantal wasbare, slijtvaste stoffen die uitermate geschikt zijn voor een gezin met kinderen of huisdieren. Dus voor intensief gebruik. Wij geven sowieso altijd een gratis fles TMC520 aan onze klanten waarmee ze werkelijk elke vlek mee kunnen verwijderen. Van olie, bloed, mayonaise tot mosterd aan toe, alles gaat eruit.

Zijn er ook banken met keerbare kuss
Chaise lonque bank de Anemoon met een ronde lounge en keerbare rug- en zitkussens.

Showroom op afspraak 7 dagen in de week van 9.00-21.00

Ben jij benieuwd naar onze banken met keerbare kussens? Maak dan snel een showroom afspraak en bespreek met 1 van onze adviseurs jouw mogelijkheden. Wij hebben een collectie stoffen van +/- 1000 stuks en kunnen op al onze modellen zonder dat deze de prijs opdrijven. Heel transparant dus. Ook kunnen wij onze banken met leder leveren, echter zijn dan de kussens niet keerbaar omdat de lucht in het kussen niet weg kan. Wist je dat wij ook nagenoeg elke model op maat kunnen maken? Dus stel je hebt een speciale wetsmaat, schuine hoek of bv een erker, dan maken wij jouw model keuze op jou maat. Voor het maken van een showroom afspraak bel je met 072-5616126 of 06-22694323 en wij nemen dan 24/7 op om samen met jouw agenda te kijken wanneer het schikt om langs te komen.

Zijn er ook banken met keerbare kussens?
Zijn er  banken met keerbare kussens? Ja hoor deze bank Viool bijvoorbeeld.

Interieur advies op maat

Ook bieden wij onze interieur advies op maat aan. Onze specialist maakt voor jou de perfecte kleurencombinatie om van jouw huis een waar paleis te maken. Hij brengt alles in balans met het juiste behang, verf, gordijnen, zonwering, meubelen of lampen. En voor elk budget een passend interieur. Je zult blij verrast zijn met de mogelijkheden die wij bieden en ook nog eens geheel gratis!

Zijn er ook banken met keerbare kussens?
Ons nieuwe model Lavendel met keerbare rug-en zitkussens.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.