Chaise lonque bank

Chaise lonque bank

Chaise longue bank
Chaise longue bank Acacia op maat gemaakt met een extra brede chaise longue voor 2 personen.

Lekker relaxen op een chaise longue bank van de-bankenfabriek is een waar feestje. Onze banken met een lounge deel worden in eigen fabriek hier in Nederland gemaakt. En dat met de beste materialen tegen zeer betaalbare prijzen. Wist je dat al onze zit en rugkussens keerbaar zijn. Dus alles gaat 2 x zo lang mee en is hierdoor ook goed te wassen of te reinigen. Daarnaast kun je onze chaise longue bank ook helemaal zelf samenstellen online in jouw stofkeuze. Maar ook maatwerk is mogelijk. Stel je wilt de Chaise longue langer of breder of de rug wat hoger, dit is allemaal mogelijk bij de-bankenfabriek.nl. En dit geldt niet alleen voor de Chaise longue maar voor elk element die je online ziet. Wij maken onze banken op maat. Als voorbeeld kan ivm zeggen dat wij heel veel werken voor de klubvoorlangemensen. Regelmatig komen er 2 mtr. + klanten bij ons in de showroom waar wij de bank geheel op maat voor laten maken. Zithoogte hoger, zitdiepte dieper, rughoogte aanpassen etc,

Chaise lonque bank
Chaise lonque bank de Anemoon met een ronde lounge.
Chaise lonque bankaakt
Onze topbank Acacia als Chaise lonque bank

Ronde Chaise lonque

Momenteel zijn de ronde Chaise longue baken het meest in trek. Het staat stijlvol en biedt een zitplaats voor 2 personen. Heerlijk weg sukkelen op je eigen chaise longue bank is wel het ultieme genieten na een dag hard werken. Laat je hierin adviseren in onze prachtige showroom in Alkmaar die 7 dagen in de week open is van 9.00-21.00 op afspraak! Ook zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar 24/7 op 072-5616126 of 06-22694323 voor telefonisch advies of voor het maken van een showroom afspraak. Onze anken zijn leverbaar in meer dan 1000 stoffen en vele leersoorten waaronder ook het gewilde microleder. Je kunt uit de 1000 stoffen een keuze maken en de bank van jouw keuze blijft wat prijs betreft gelijk.

Elementen bChaise lonque bank
Een topmodel; de Acacia hier in diverse elementen

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.