Interieur inspiratie

Interieur inspiratie
Wil jij een nieuw interieur. Met een interieur inspiratie van de-bankenfabriek wordt jouw huis een paleis.

Ga jij verhuizen of heb je net een nieuw huis gekocht of wil jij je huidige woning van een mooi interieur voorzien. Doe dan interieur inspiratie op bij ons de-bankenfabriek.nl. Je zou denken; “dat is toch alleen voor banken?” Nou nee, onze interieur specialist richt huizen al 40 jaar compleet in. Hij is op zijn 14ee begonnen in de luxe woninginrichting waar hij vele jaren werkzaam is geweest als interieur adviseur. En onze showroom is niet alleen voorzien van banken maar echt van alles. Van banken, fauteuils, salontafels, karpetten, lampen, gordijnen, zonwering, behang tot vloeren aan toe. Bij ons kun  je slagen voor een totaal harmonieus interieur op maat. En onze adviezen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Interieur inspiratie
Interieur inspiratie op maat en gratis bij de-bankenfabriek.nl

Op reis met de adviseur

Het is niet alleen een prachtige reis door onze winkel om tot een fantastisch interieur te komen maar onze adviseur neemt je ook mee naar diverse inkoop centrums zoals ‘de Woonindustrie’ in Nieuwegein waar meer dan 50.000 m2 interieur inspiratie kan worden opgedaan. Hier staan voornamelijk Nederlandse fabrikanten hun producten te promoten en kan je zelfs slagen voor een prachtig bed of slaapkamerkast op maat. Daarnaast maken wij ook gebruik van het ETC in Culemborg waar ook zo’n 50.000 m2 wooninspiratie staat opgesteld. Ons slogan is dan ook; “slaag je hier niet slaag je nergens!” Je vind in deze twee locaties werkelijk alles op het gebied van woninginrichting en de keuzes zijn enorm. Van het wat lager segment tot de meest luxe banken, lampen, tafels, eetstoelen en kasten aan toe. Maar ook karpetten en klein meubelen zijn goed vertegenwoordigd. Wij gaan bijna elke maandag met onze klant naar deze twee locaties wanneer onze klant het in de winkel niet geheel kan vinden.

Interieur inspiratie
Interieur inspiratie eindresultaat bij een klant van ons.

Showroom 7 dagen per week open van 9.00-21.00 op afspraak!

Mocht na aanleiding van dit verhaal enthousiast zijn geworden en door onze adviseur een passend advies voor jouw woning willen hebben. Bel dan gerust ons telefoonnummer op en wij nemen 24/7 op om samen met jou in de agenda te kijken wanneer het samen schikt voor een introductie gesprek op maat. Telefoon; 072-5616126 of 06-22694323 (let op! Alleen op afspraak zijn wij open!)

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.