Zwarte bank

Zwarte bank
Zwarte bank Viool met een halfronde lounge in een zwarte velvet

Je bent op zoek naar een zwarte bank maar je vind ze wel maar niet zoals je deze wilt hebben samengesteld. Je zoekt bijvoorbeeld de bank in een schuine hoek, of doorlopend in jouw erker, of de maat die je zoekt vind je niet, of de juiste stof of leder. Zoek niet verder en maak een afspraak met de-bankenfabriek. Wij maken al onze eigen modellen in de maat, stof, leder, afwijking, diepte, hoogte, of zithoogte die jij maar wilt. En dit alles ook nog eens gemaakt in eigen fabriek in Nederland. Dus gegarandeerd de beste materialen voor jarenlang zitplezier.

Zwarte bank
Ons topmodel de Viool in een zwarte katoen.

Wij werken met massief houten rompen met daarbij multiplex en origineel nosagvering. Maar niet te praten over onze keerbare zit en rugkussens gemaakt van het allerbeste koudschuim, bultex genaamd. Hier worden ook de beste matrassen van gemaakt. Ook kan je kiezen uit vele soorten poten. Van zwart metaal tot RVS en hout aan toe. Onze collectie stoffen zijn meer dan 1000 stuks en welke jij ook uitkiest, de prijs van jouw bank opstelling is altijd hetzelfde. In 100% echt leer kan het ook gestoffeerd worden maar dan is de prijs beduidend duurder. Microleder kan ook en scheelt in prijs bijna niks met onze stoffen collectie.

Zwarte bank
Zwarte bank Aster in een luxe velvet. Net nieuw bij ons in de collectie.

Showroom

Wij hebben in Alkmaar onze showroom die 7 dagen in de week open is op afspraak van 9.00-21.00. Hier staan al onze modellen opgesteld en ook veel meer. Wij geven namelijk ook interieur advies op maat geheel gratis. Van karpetten, zonwering binnen en buiten, gordijnen en vitrage, vloeren hout en pvc en tapijt, behang, verfadvies, meubels en meubelen op maat, eettafels, eetstoelen, accessoires tot uiteraard onze banken. Dus kom gerust eens langs en bel ons op 072-5616126 of 06-22694323 voor het maken van een showroom bezoek. Wij weten zeker dat je blij verrast zult zijn over de mogelijkheden.

Zwarte bank
Ons model Gardenia in zwarte Linnen/katoen

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.