Modulaire bank

Modulaire bank

Modulaire bank
Modulaire Bank op maat laten maken voor een klant

Ben jij op zoek naar een modulaire bank? Stop maar met zoeken want wij van de-bankenfabriek verkopen al onze banken modulair. Alle modellen die je op onze website ziet zijn in losse modules te verkrijgen. En veel modellen zijn zelfs op maat leverbaar. Dus wil jij bijvoorbeeld een module met een arm aan de linkerkant maar ipv 120 breed 105 breed en is dit nergens te verkrijgen? Dan maken wij deze voor jou, uiteraard wel op basis van onze eigen modellen. Het grote voordeel van een modulaire bank is dat je jouw interieur heel makkelijk kunt veranderen. De opstelling is niet vastgebonden dus elke opstelling die je leuk vind kan je plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld met 6 losse elementen een eiland maken in je woonkamer of juist een lange bank of hoekbank. Er zijn giga veel opties met een elementen bank.

Modulaire bank
Een topmodel; de Acacia hier in diverse elementen

Losse hoes modulaire bank

Wij hebben ook diverse modellen zoals de Lelie, Anemoon, Narcis, Hyacinth en Iris en Viool die ook met een losse hoes geleverd kunnen worden ook in de losse elementen. Zeer handig met een gezin met kinderen of huisdieren want nu kunnen alle hoezen eraf en kan je alles lekker wassen of stomen. Ook een voordeel is dat wij de losse hoezen van deze modulaire banken ook in andere kleuren kunnen leveren zodat je een zomer en een winterhoes hebt voor de losse elementen bank. Wij geven sowieso al onze klanten een fles TMC520 mee zodat geen vlek een kans krijgt. Dit wondermiddel verwijderd mayonaise, ketchup, bloed of mosterd. Een zeer gewild artikel bij onze vaste trouwe klanten.

Modulaire bank
Modulaire bank Lotus in diverse elementen op maat verkrijgbaar

Showroom 7 dagen per week open op afspraak!

In Alkmaar hebben wij een mooie showroom op industrieterrein “Beverkoog”. Hier zitten wij een aantal jaren met veel plezier. Het is sfeervol en wij leveren niet alleen modulaire bank op maat. Wij geven ook een totaal interieur advies op maat en dat geheel gratis. Onze interieur adviseur is al 40 jaar werkzaam in deze branche en verkoopt zeer veel kennis aan zijn klanten waardoor deze altijd de juiste beslissing nemen in materialen, vormgeving en kleuren. Mocht je enthousiast geworden zijn en graag een afspraak willen maken om een showroom bezoek te brengen bij ons, wacht dan niet en bel ons voor het maken van zo’n afspraak op 072-5616126 of 06-22694323. Wij nemen altijd 24/7 op.

Modulaire bank
Onze modulaire bank Gardenia in 106 gradenhoek.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.