Wat kost een interieur plan?

Wat kost een interieur plan?

Wat kost een interieur plan?
Wat kost een interieur plan? 

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, niets! Bij de-bankenfabriek kost een interieur plan helemaal niets. Wij geven gratis advies voor kleur van de verf, wat voor een behang, welke zonwering of gordijnen, welke vloer, welke meubelen, karpetten, lampen of accessoires. Wij vragen specifiek naar jouw wensen en maken daarbij een zeer passende moodboard. Alles zal prachtig afgestemd zijn op jouw wensen en alles zal in harmonie in elkaar overvloeien. In onze mooie showroom in Alkmaar hebben wij alles op het gebied voor een totaal interieur advies op maat. Maar ook nemen wij onze klant gratis mee op een interieur reis. Wij gaan dan naar de Woonindustrie in Nieuwegein of naar het ETC in Culemborg voor de wat luxere interieurs. Voor elke consument kunnen wij jouw huis omtoveren tot een waar paleis. Onze interieur adviseur heeft al meet dan 40 jaar ervaring en begeleid onze klanten door de mooie wereld van de woninginrichting.

Wat kost een interieur plan?
Interieur advies op maat voor elk budget bij de-bankenfabriek

Dus nogmaals kort samengevat; Wat kost een interieur plan? Bij ons dus gratis voor een compleet plan op maat. Dus mocht je naar aanleiding van deze blog interesse hebben voor zo’n interieur advies op maat, neem dan contact op met ons en maak een afspraak en vertel ons jou wensen en wij zullen met zeer veel passie een mooie creatie voor je maken. Uiteraard adviseren wij ook welke bank, of welke lamp of welk gordijn, vloer of zonwering want dat zijn zeer bepalende factoren. Een kleurencombinatie is 1 maar vormgeving is 2. Alles moet wel in balans zijn met de omgeving of stijl van de woning. Wij weten als geen ander hier een passend antwoord op te geven. Ons motto; Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur! Dus bel; 072-5616126 of 06-22694323 en wij nemen 24/7 op!

Wat kost een interieur plan?
Wat kost een interieur plan? Bij ons geheel vrijblijvend dus gratis.

Onze website de-bankenfabriek doet niet vermoeden dat wij ook gratis interieur advies geven maar niets is dus minder waar. Naast deze website die absoluut het meest wordt bezocht, hebben wij ook nog Fabriekmeubels.nl, De-interieurspecialist.nl en Eetstoelenfabriek.nl. Bezoek deze ook eens en laat je nog meer inspireren.

Wat kost een interieur plan?
Wil jij een nieuw interieur. Met een interieur inspiratie van de-bankenfabriek wordt jouw huis een paleis.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.