Interieur advies Alkmaar

Interieur advies alkmaar

Interieur advies Alkmaar
 Eindresultaat bij een klant van ons.

 

Je woont in de omgeving van Alkmaar en je zoekt de juiste partij voor een interieur advies Alkmaar. Zoek niet verder en maak met 1 van onze interieur adviseurs van de-bankenfabriek een afspraak in onze showroom voor een kennis making gesprek. Vertel ons jou wensen en wij zullen op basis van jou smaak een passend interieur creëren. Wij maken een prachtige kleuren combinatie waar alles in zit. Van de verfkleur, behang, vloer, gordijnen, zonwering, karpet, bank, lampen, meubelen en accessoires. Uiteraard moet dit alles wel je wens zijn maar hierbij geven wij aan dat wij alles kunnen leveren en voor elk budget.

Interieur advies Alkmaar
Wat kost een interieur advies Alkmaar? Bij ons geheel vrijblijvend dus gratis.

Op reis met onze interieur adviseur!

Ook bieden wij gratis aan om samen met onze interieur specialist op reis te gaan door de wereld van de woninginrichting. Na een bezoek aan onze showroom ben je waarschijnlijk al behoorlijk geïnspireerd geraakt maar zoek je nog de juiste meubelen of lampen. Dan ga je samen met de adviseur naar de Woonindustrie in Nieuwegein of naar het ETC te Culemborg als je wat luxere meubelen zoekt. Daar zal een wereld open gaan als zijnde een sprookje. Werkelijk alles op het gebied van woninginrichting staat daar. En ook nog eens zeer fraai opgesteld zodat je meteen een beeld kan vormen hoe het meubel in jouw woning zal gaan staan. Zeer veel fabrikanten zijn daar vertegenwoordig met hun producten en samen met de adviseur ben ook jij daar van harte welkom. Dit vind over het algemeen plaats op een maandag want dan is iedereen aanwezig.

Interieur advies Alkmaar
Interieur advies Alkmaar op maat voor elk budget bij de-bankenfabriek

Ben jij nu ook geïnspireerd geraakt en wil jij een showroom afspraak maken om jou wensen kenbaar te maken? Bel dan nu op 072-561626 of 06-22694323 en wij nemen 24/7 op om samen met jouw agenda te kijken wat er kan worden afgesproken. Nogmaals alles is vrijblijvend dus gratis maar hopen door ons enthousiasme dat jij over zult gaan tot aankoop van jouw droom interieur!

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.