Strakke kasten Alkmaar

In de showroom van de-bankenfabriek.nl vind je strakke kasten Alkmaar van de Nederlandse fabrikant Vermeer. Deze strakke kasten passen in vele interieurs of je nu van strak modern houdt of hotel chique zij komen in beide goed tot hun recht. De van zeer hoogwaardige kwaliteit kasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Ook kun je ze indelen naar eigen wens, hier is echter wel een meerprijs aan verbonden. Neem contact op met de-bankenfabriek.nl voor eventuele vragen over strakke kast Alkmaar of voor het maken van een afspraak in onze showroom in Alkmaar.

Strakke kasten Alkmaar
Strakke kasten Alkmaar van Vermeer meubelen vind je in onze showroom in Alkmaar

 

In onze sfeervol ingerichte showroom vind je bovenstaande kast van Vermeer, onze stylist helpt graag om de kast zodanig te ontwerpen dat hij aansluit aan jouw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het plaatsen van een tv in de kast wij houden hier dan rekening mee bij de indeling. Ook kunnen wij samen de juiste kleur bepalen zodat hij perfect aansluit bij het geheel. Wil je liever een kast met glazen stalen deuren dan behoort dit ook tot de mogelijkheid.

 

Strakke kasten Alkmaar
Strakke kasten Alkmaar met stalen glas deuren

 

Buiten de prachtige kasten van Vermeer kun je bij de-bankenfabriek.nl / fabriekmeubels.nl ook terecht voor het inrichten van de rest van je woning. Wij leveren banken met vele mogelijkheden qua comfort en afmeting maar ook verlichting, accessoires, gordijnen en vloeren.

Onze showroom is op afspraak te bezoeken na het maken van een afspraak

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur, bel gerust voor het maken van een afspraak of voor overige vragen

Helpdesk 072 5616126

Strakke kasten Alkmaar
Strakke kasten Alkmaar waaronder deze geleverd bij totaal interieur advies

 

De bankenfabriek.nl , voor een sfeervol en harmonieus thuis waarbij we rekening houden met de woonwensen van onze klanten. Heb je een speciale wens qua maatvoering? Wij denken met je mee of dit tot de mogelijkheden behoort. Graag ontvangen we je snel in onze sfeervolle showroom in Alkmaar!

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.