In de showroom van de-bankenfabriek.nl vind je strakke kasten Alkmaar van de Nederlandse fabrikant Vermeer. Deze strakke kasten passen in vele interieurs of je nu van strak modern houdt of hotel chique zij komen in beide goed tot hun recht. De van zeer hoogwaardige kwaliteit kasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Ook kun je ze indelen naar eigen wens, hier is echter wel een meerprijs aan verbonden. Neem contact op met de-bankenfabriek.nl voor eventuele vragen over strakke kast Alkmaar of voor het maken van een afspraak in onze showroom in Alkmaar. 

Strakke kasten Alkmaar

Strakke kasten Alkmaar van Vermeer meubelen vind je in onze showroom in Alkmaar

 

In onze sfeervol ingerichte showroom vind je bovenstaande kast van Vermeer, onze stylist helpt graag om de kast zodanig te ontwerpen dat hij aansluit aan jouw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het plaatsen van een tv in de kast wij houden hier dan rekening mee bij de indeling. Ook kunnen wij samen de juiste kleur bepalen zodat hij perfect aansluit bij het geheel. Wil je liever een kast met glazen stalen deuren dan behoort dit ook tot de mogelijkheid.

 

Strakke kasten Alkmaar

Strakke kasten Alkmaar met stalen glas deuren

 

Buiten de prachtige kasten van Vermeer kun je bij de-bankenfabriek.nl / fabriekmeubels.nl ook terecht voor het inrichten van de rest van je woning. Wij leveren banken met vele mogelijkheden qua comfort en afmeting maar ook verlichting, accessoires, gordijnen en vloeren. 

Onze showroom is op afspraak te bezoeken na het maken van een afspraak

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur, bel gerust voor het maken van een afspraak of voor overige vragen

Helpdesk 072 5616126

Strakke kasten Alkmaar

Strakke kasten Alkmaar waaronder deze geleverd bij totaal interieur advies

 

De bankenfabriek.nl , voor een sfeervol en harmonieus thuis waarbij we rekening houden met de woonwensen van onze klanten. Heb je een speciale wens qua maatvoering? Wij denken met je mee of dit tot de mogelijkheden behoort. Graag ontvangen we je snel in onze sfeervolle showroom in Alkmaar!