Vermeer meubel helder

Kennen jullie Vermeer meubelen al? Dit prachtige Nederlandse merk meubelen zijn van zeer degelijk en hoogwaardige kwaliteit. De kast Vermeer meubel helder heeft een natuurlijke afwerking hij is echter ook in andere kleuren leverbaar. Zo kun je hem naar eigen smaak aanpassen en past hij zo dus in ieders interieur. De kast is uiteraard te plaatsen tegen de wand maar wat hem ook bijzonder maakt dat je hem eventueel ook als roomdivider kunt gebruiken. Zo kun je ruimtes scheiden van elkaar door zijn open vakken leent hij zich hier uitstekend voor. En oogt het geheel evengoed luchtig en niet zo massaal. Er is een uitvoering met 4 lades maar is ook verkrijgbaar met 2 deuren. Vermeer meubel helder is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Bel voor meer informatie gerust even met onze helpdesk 072-5616126.

Vermeer meubel Helder
Vermeer meubel Helder Nederlands fabrikaat

Vermeer meubelen is een Nederlandse fabrikant die al ruim 40 jaar meubelen ontwerpt van hoogwaardig kwaliteit en waarbij ook maatwerk mogelijk is. Hieronder zie je de Vermeer vakkenkast Helder 4 deur met 7 vakken en 2 kleppen in matzwart. Deze vakkenkast past onder meer heel goed in een interieur die we hotel chique noemen maar ook in een strak modern interieur komt hij goed tot zijn recht. Deze kast heeft veel vakken waarbij je eventueel ook je tv erin kunt laten integreren.

Vermeer meubel Helder
Vermeer meubel Helder in prachtig matzwarte uitvoering

In onze showroom van de-bankenfabriek.nl / fabriekmeubels.nl kun je langskomen om de kast te bekijken en we je uitgebreide informatie kunnen geven. Bel gerust voor het maken van een afspraak in onze gezellige showroom in Alkmaar met gratis parkeer mogelijkheid.

Vermeer meubel Helder
Vermeer meubel Helder geïntegreerd in ons door afgeleverd interieur

Bij de-bankenfabriek.nl / Fabriekmeubels.nl vind je naast de kasten van Vermeer alle meubelen en overige benodigdheden waaronder accessoires om jouw hele woning in te kunnen richten.

Wij hebben een gezellige showroom in Alkmaar die je op afspraak kunt bezoeken.

Bel gerust voor het maken van een afspraak wij zijn telefonisch 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Vermeer meubel Helder
Vermeer meubel Helder verkrijgbaar dij de-bankenfabriek.nl waar je terecht kunt voor de gehele inrichting van jouw woning en er afgeleverd wordt door Juul’s interieurtransport professioneel en zorgzaam.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.