Stoer kast Vermeer

Op zoek naar een mooie kast voor in jouw huis? De kasten van Vermeer zijn een prachtige aanvulling op jouw interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan stoer kast Vermeer , een glazen wandkast met veel vakken. De kast is verkrijgbaar in iedere gewenste maat en de vakken kun je ook nog eens zelf naar wens indelen. De stoer kast Vermeer is gemaakt van rustiek eiken met een zwart metalen onderstel. De kast is leverbaar met 2, 3 of 4 deuren. Wat ook een leuke bijkomstigheid is dat deze bijzondere kast ook verkrijgbaar is in vele verschillende kleuren met ook een optie voor het plaatsen van verlichting in de kast. Kortom een pronkstuk in jouw woonkamer!

Stoer kast Vermeer

Stoer kast Vermeer in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar

 

 

Bij de-bankenfabriek.nl / fabriekmeubels.nl kunnen wij je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuze zodat de kast ook echt goed tot zijn recht komt in jouw interieur. Wij denken graag met je mee qua opstelling en kleurkeuze. Zodat jij naar volle tevredenheid kunt genieten van jouw prachtige nieuwe kast. Tenslotte hebben wij ruime ervaring met het inrichten van huizen zodat wij goed kunnen beoordelen welke maatvoering en kleurstelling het beste is. 

 

 

Stoer kast Vermeer

Stoer kast Vermeer in prachtig zwarte uitvoering

 

 

Bij de-bankenfabriek.nl vind je naast de kasten van Vermeer ook overige meubelen om jouw huis helemaal te kunnen inrichten. Zo vind je bij ons bankstellen , tafels , eetstoelen, gordijnen en vloeren. Maar ook leuke accessoires om bijvoorbeeld jouw stoer kast Vermeer mooi te kunnen af stylen.

 

Stoer kast Vermeer

Stoer kast Vermeer voorbeeld interieur door ons geleverd

 

 

Wil je meer informatie of de kast van Vermeer komen bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Je vind onze showroom in Alkmaar met gratis parkeer gelegenheid. Onze showroom is sfeervol zodat een bezoek zeker de moeite waard is. 

Showroom bezoek mogelijk op afspraak 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur. 

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk 072 5616126