Stoer kast Vermeer

Op zoek naar een mooie kast voor in jouw huis? De kasten van Vermeer zijn een prachtige aanvulling op jouw interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan stoer kast Vermeer , een glazen wandkast met veel vakken. De kast is verkrijgbaar in iedere gewenste maat en de vakken kun je ook nog eens zelf naar wens indelen. De stoer kast Vermeer is gemaakt van rustiek eiken met een zwart metalen onderstel. De kast is leverbaar met 2, 3 of 4 deuren. Wat ook een leuke bijkomstigheid is dat deze bijzondere kast ook verkrijgbaar is in vele verschillende kleuren met ook een optie voor het plaatsen van verlichting in de kast. Kortom een pronkstuk in jouw woonkamer!

Stoer kast Vermeer
Stoer kast Vermeer in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar

Bij de-bankenfabriek.nl / fabriekmeubels.nl kunnen wij je uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuze zodat de kast ook echt goed tot zijn recht komt in jouw interieur. Wij denken graag met je mee qua opstelling en kleurkeuze. Zodat jij naar volle tevredenheid kunt genieten van jouw prachtige nieuwe kast. Tenslotte hebben wij ruime ervaring met het inrichten van huizen zodat wij goed kunnen beoordelen welke maatvoering en kleurstelling het beste is.

Stoer kast Vermeer
Stoer kast Vermeer in prachtig zwarte uitvoering

Bij de-bankenfabriek.nl vind je naast de kasten van Vermeer ook overige meubelen om jouw huis helemaal te kunnen inrichten. Zo vind je bij ons bankstellen , tafels , eetstoelen, gordijnen en vloeren. Maar ook leuke accessoires om bijvoorbeeld jouw stoer kast Vermeer mooi te kunnen af stylen.

Stoer kast Vermeer
Stoer kast Vermeer voorbeeld interieur door ons geleverd

Wil je meer informatie of de kast van Vermeer komen bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Je vind onze showroom in Alkmaar met gratis parkeer gelegenheid. Onze showroom is sfeervol zodat een bezoek zeker de moeite waard is.

Showroom bezoek mogelijk op afspraak 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk 072 5616126

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.