Vermeer kast eiken

Er zijn vele mooie kasten verkrijgbaar waaronder bijvoorbeeld Vermeer kast eiken in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de glaskast van rustiek eikenhout en leverbaar met zwarte of witte metalen deuren. Verkrijgbaar met 1, 2, 3 of 4 deuren. De afmetingen zijn als volgt

1 deurs   67 x 40 x 230 cm

                                                                                                              2 deurs 125 x 40 x 230 cm

3 deurs 183 x 40 x 230 cm

4 deurs 241 x 40 x 230 cm

Vermeer kasten eiken
Vermeer kasten eiken een feest om te stylen

Alle Vermeer kasten eiken zijn van Nederland fabrikaat en daardoor degelijk en van hoogwaardige kwaliteit. In de moderne spuiterij worden de kasten in de gewenste kleur gespoten. Standaard werken zij met eigen kleuren maar op aanvraag kunnen er RAL kleuren gebruikt worden. De kasten met glazen deuren hebben een onzichtbare push sluiting hierdoor zijn de deuren greeploos. In onze showroom in Alkmaar kun je langskomen om de vele mogelijkheden te bespreken. Je bent van harte welkom maar let op onze showroom is alleen op afspraak voor jou geopend.

Vermeer kasten eiken
Vermeer kasten eiken bij de klant thuis

Kijk eens op onze website van de-bankenfabriek.nl om de mogelijkheden te bekijken uiteraard ontvangen we je ook graag in onze showroom. Wij hebben hier een uitgebreid assortiment waarbij je niet alleen aan kasten maar ook aan overige meubelen mag denken. Wij verzorgen namelijk gehele interieurs hierdoor is een bezoek aan onze showroom echt de moeite waard.

Bel voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden van Vermeer kasten eiken te bespreken of voor overige vragen met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur, tel nr 072 5616126

Vermeer kasten eiken
Vermeer kasten eiken gecombineerd met bankstel van de-bankenfabriek.nl

Wanneer je dus op zoek bent naar een mooie kast van Vermeer maar je wilt ook graag de rest van je huis nog inrichten, zoek niet verder maar kom naar de-bankenfabriek.nl hier vind je alles onder 1 dak en heeft onze interieur stylist jarenlange ervaring in het vak waardoor hij goed weet waar jij als klant blij van wordt! Bel gerust wij staan je altijd te woord.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.