strakke bankstellen

Strakke bankstellen
Strakke bankstellen “Roos”, en “Tulp”.

Strakke bankstellen

Wanneer je in een woninginrichting winkel loopt die modern georiënteerd is dan zie je vaak zeer veel strakke bankstellen. Vaak zijn deze van zeer bekende merken zoals Leolux, Desede, Artifort of andere topmerken. Deze prachtige strakke bankstellen zijn vaak alleen zo schreeuwend duur. Dit komt omdat jij ook de dure management kosten mag mee betalen. Om een merk goed op de markt te zetten worden allerlei dure reclame campagnes gehouden om naamsbekendheid te verwerven. Wij van de-bankenfabriek doen hier niet aan mee en hoeven niet zo nodig naar buiten te laten weten dat wij een topmerk verkopen. Want dat doen wij namelijk wel, een top product verkopen. Onze strakke bankstellen zijn perfect gestoffeerd en worden binnenin met de beste materialen vervaardigd. Massief houten rompen in combinatie met nosagvering maakt van de strakke bankstellen topdesign. Maar dan wel tegen een zeer betaalbare prijs.

Strakke bankstellen
Strakke bankstellen met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Ook kunt u er bovendien voor kiezen om onze topkwaliteit stoffencollectie te laten behandelen met een vijf jaar velkgarantie plan van Care Fixx®. De strakke bankstellen worden dan geïmpregneerd waardoor vuil en vocht geen kans krijgt. en mocht er dan toch een ernstige vlek in ontstaan dan heeft u uiteraard een garantie certificaat die u de zekerheid geeft dat wij de vlek ervoor u uithalen, en geloof mij, hij gaat eruit.

Leuk gegeven is dat al onze strakke bankstellen te leveren zijn in losse elementen banken waardoor u online geheel zelfstandig uw bank naar wens kunt samenstellen. Er zijn twee maten poefen, een fauteuil, loveseat, tussenelementen, elementen met 1 arm links of 1 arm rechts, een hoekelement, een longchair en zelfs een ottomaan. Laat u vrijblijvend verrassen door de ongekende mogelijkheden van de-bankenfabriek.nl. Een vernieuwende site die geheel is aangepast aan de behoefte van hedendaags.

Strakke bankstellen
De eetbank Zonnebloem wordt veel gecombineerd met de eetstoel Pioen.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.