Zitbanken winkel

Zitbanken winkel

De-bankenfabriek.nl is een online zitbanken winkel waar diverse landelijke banken diverse moderne banken op de site staan. Deze banken kun je door middel van onze unieke configurator helemaal zelf samenstellen zowel als model als in stof en de kleur pootjes. Het unieke van deze zitbanken winkel online is dat er van 1 model bank een hele reeks losse modulen zijn te verkrijgen waardoor je een bank kan creëren die totaal bij jouw past in het interieur. Zo zijn er van bijna elk model drie poufen, 3 zitbanken namelijk een 2 zit-, 2,5 zit-, en een 3 zitbank, en in sommige gevallen zelfs nog een 3,2 zitsbank, een 3,3 zitbank en een 3,5 zitsbank. Vervolgens gaan wij verder met drie elementen die een armlegger links of een armlegger rechts hebben, een hoekelement, en een longchair en zelfs nog een ottomaan.

Zitbanken winkel
Zitbanken winkel met deskundig advies

Zitbanken winkel
Zitbanken winkel ook maatwerk mogelijk

Maar dat is niet alles wat wij doen of kunnen. Ook kunnen wij een bestaand model van de site op wens aanpassen. Neem bijvoorbeeld de onderstaande foto, hierbij hebben wij de ottomaan 25cm. ingekort omdat deze klant met een probleem zat. De openhaard stond teveel in het midden waardoor er geen bank was die paste. Toen de klant hoorde dat wij dit soort aanpassingen wel doen was het probleem snel opgelost en hebben wij er een zeer tevreden klant aan over gehouden. Dus ons motto; Niets is onmogelijk bij de-bankenfabriek.nl!

Zitbanken winkel
Zitbanken winkel, hier de bank Hyacinth op maat bij een klant thuis.

Is uw interesse ook gewekt? Bel dan gerust voor een afspraak in onze showroom in Alkmaar. Deze is, op afspraak, zeven dagen in de week open van 9.00-22.00 uur. Neem een plattegrond mee voor onze adviseur om tot de ultieme zitbank te komen.

072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.