Banken en fauteuils

Banken en fauteuils

Banken en fauteuils met 3 Zitsbank met fauteuil en poef Anjer.

Banken en fauteuils

Op zoek naar banken en fauteuils? Zoek maar niet meer verder want wij van de-bankenfabriek hebben een goed en voordelig aanbod. Er staan weliswaar niet echt heel veel banken en fauteuils op de site maar van elk model is werkelijk alles te verkrijgen. Van meerdere poefen, fauteuil, loveseat, losse elementen, elementen met een arm links of een arm rechts, een hoekelement, een longchair en zelfs en ottomaan. Daarnaast hebben wij ook nog de fauteuil Amaryllis en de fauteuil Orchidee die modern zijn met een chromen buizen frame. Deze kunnen ook in leder gestoffeerd worden. Ook de loveseat Bloesem is een zeer populaire fauteuil.

Banken en fauteuils

Banken en fauteuils “Kamille” binnenkort verkrijgbaar

Binnenkort komen wij met het nieuwe model “Kamille” die ook zowel als banken en fauteuils is te leveren. tevens kun je het bankstel maken zoals je wilt want ook dit model heeft allerlei losse modulen.

banken en fauteuils

Loveseat bloesem

Boven de Loveseat die erg populair is, de “Bloesem”, vanwege de losse hoes waardoor de stof te wassen is . Ook deze prachtige fauteuil kan in meer dan 80 stoffen geleverd worden en de levertijd ligt daarom rond de zes tot acht weken..

Banken en fauteuils

Banken en fauteuils de “Roos”.

Deze foto van banken en fauteuils “Roos” heb ik op het HTC (Home Trade center) te Nieuwegein genomen. Hier zie je de fauteuil in samenspel met een longchair bank. Ook u als klant kunt op maandag met ons mee naar het HTC waar alles te krijgen is op het gebied van de woninginrichting. Er staan honderden banken en fauteuils, dus als u daar niet slaagt, slaagt u waarschijnlijk nergens. Het HTC is een groot inkoop centrum voor de detailhandel en u als klant mag daar alleen komen onder begeleiding van een winkelier.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.