Ben je op zoek naar een ronde bank , dan ben je bij de-bankenfabriek.nl precies op de juiste plek. Wij hebben namelijk veel verschillende mogelijkheden voor jouw ronde bank. Wil je een bank die recht is met een ronde hoek erbij geplaatst, een bankstel met meerdere ronde vormen of een bank geheel bestaande uit rondingen? Het kan allemaal bij de-bankenfabriek.nl ! Het is zelfs mogelijk om een ronde bank te laten maken op maat. Volop keuze en mogelijkheden dus voor jouw ronde bank. 

Ronde bank
Ronde bank speciaal op maat gemaakt in prachtig turquoise velvet

Bij de-bankenfabriek.nl luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten, ieder mens heeft zijn eigen voorkeuren voor het juiste zitcomfort. Zo kunnen wij vaak de zitdiepte of de hardheid van de zitkussens naar wens van de klant aanpassen, afhankelijk van het model bank dat men kiest.

Ronde bank
Ronde bank model Azalea

In onze gezellige showroom in Alkmaar vind je sfeer en inspiratie voor de voor jou geschikte bank. Samen met ons interieur advies wordt het kiezen van de juiste bank een makkelijke keuze. Wij letten op jouw wensen en leefsituatie qua comfort en ook de stof keuze is volop aanwezig waaronder uiteraard ook de mogelijkheid voor leer.

Onze showroom is te bezoeken op afspraak en dit is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk

072 5616126

Ronde bank
Ronde bank op speciaal verzoek gemaakt

Bij de-bankenfabriek.nl vind je, dat is het leuke, niet alleen bankstellen maar kun je terecht voor het inrichten van jouw gehele huis. Met onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bestaande of nieuwbouwhuis volledig naar wens wordt ingericht. In onze showroom vind je hierop volop inspiratie en onze adviseur helpt met zijn jarenlange ervaring graag om alles in de gewenste banen te leiden. Kortom een ritje naar Alkmaar is zeker de moeite waard. Maar let op onze showroom is aleen op afspraak geopend.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.