Puur kast Vermeer

De kasten van Vermeer zijn al 40 jaar een begrip in Nederland. En verkrijgbaar bij de-bankenfabriek.nl . Uiteraard gaat Vermeer meubelen met de tijd en hebben inmiddels de Puur kast Vermeer ontworpen. Deze kast in een eiken uitvoering en vier deuren van metaal in glas verwerkt is verkrijgbaar in ieder gewenste maat. Wat het helemaal bijzonder maakt is dat je hem ook nog naar wens kunt indelen. Aangezien iedere woonruimte zijn eigen afmetingen heeft merk je in de praktijk vaak dat de standaard maten niet altijd goed uitkomen in de ruimte. Daarom is er de mogelijkheid om de kast tegen een meerprijs in de door jou gewenste maat te laten maken. Omdat veel mensen het zelf lastig vinden om de juiste maat te bepalen is het aan te raden om eerst een bezoek aan onze showroom in te plannen. Onze showroom is gevestigd in Alkmaar waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Een showroom bezoek is mogelijk op afspraak van!

Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk

Helpdesk bereikbaar 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Puur kast Vermeer
Puur kast Vermeer in verschillende maatvoeringen

De Puur kast Vermeer is verkrijgbaar in meerdere standaard kleuren maar heb je een eigen gewenste Ral kleur dan is het ook mogelijk om hem in de gewenste kleur te leveren. Zoals je ziet is het dus een kast die naar ieder zijn wens aangepast kan worden zodat hij zich perrfect laat aanpassen aan al jouw wensen. Wij hebben al vele klanten gelukkig gemaakt met deze prachtige kast!

Puur kast Vermeer
Puur kast Vermeer sfeervol in te richten met prachtige accessoires

Bij de-bankenfabriek.nl kun je buiten de kasten Vermeer ook slagen voor de rest van je interieur. Wij hebben een zeer gezellig ingerichte showroom waar je volop inspiratie krijgt om je huis sfeervol in te richten. Onze interieur adviseur begeleid je graag in dit proces.

Puur kast Vermeer
Puur kast Vermeer in witte uitvoering

De bankenfabriek.nl / fabriekmeubels.nl 7 dagen in de week op afspraak geopend!

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.