Luxury living banken

Luxury living banken
Deze twee Tulp maatbanken luxury living

Je woont mooi en zoekt online luxury living banken, dan ben je bij de-bankenfabriek.nl op het juiste adres. Wij verkopen moderne banken, landelijke banken, designbanken en klassieke banken die wij in eigen fabriek geheel op maat maken. Deze zijn leverbaar in de meest luxe stoffen waardoor elk model wel in de categorie Luxury living banken kan vallen. Wij werken naast onze eigen collectie stoffen ook met zeer gerenommeerde huizen als Romo Fabrics, Chivasso, Jab, Kobe, Silvera, Kravet, Wind, Vano en Winter. Deze stoffenleveranciers hebben een zeer uitgebreide collectie met de meest luxe design stoffen die wij op elk model uit onze collectie kunnen stofferen.

Luxury living banken
Super grote bankstellen met hier de Mimosa in een luxe velvet Adore.

Showroom

Wij zijn in het bezit van een prachtige showroom op de Berenkoog 14 te Alkmaar waar al onze online modellen staan opgesteld. De showroom is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 alleen op afspraak. Hier geven wij ook een totaal interieur op maat waarbij een kleurencombinatie wordt vervaardigd op basis van jouw smaak. Naast de luxe stoffen op onze luxury living banken hebben wij ook de meest luxe gordijnstoffen, zonwering en karpetten. Maar ook prachtige shutters behoren tot de mogelijkheden. Al onze online banken staan in de showroom opgesteld met de mooiste accessoires, kasten, salontafels etc. Dus pak die telefoon en bel voor zo’n vrijblijvend gesprek. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met jouw tot het ultieme interieur zullen komen. Tel 072-5616126

Luxury living banken
Interieur advies op maat met de bank Gardenia

Gratis advies aan huis

Ook tot de mogelijkheid behoort ons persoonlijk advies aan huis. Onze interieur specialist komt dan eerst bij je thuis om de ruimte in te schatten en vervolgens dit in een gesprek al in te delen. Vervolgens worden alle maten opgenomen en zal er in de winkel een Moodboard worden gemaakt. Je wordt dan uitgenodigd om samen de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Kijk en lees ook eens onze reviews van onze tevreden klanten.

 

072-5616126

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.