Luxe eetstoelen

Bij de-bankenfabriek.nl vind je naast onze luxe banken ook luxe eetstoelen hierdoor is het mogelijk om bij ons je gehele woning in luxury living in te richten. Je gehele woning inrichten in dezelfde stijl geeft eenheid en rust zodat je je fijn voelt thuis en er graag verblijft. Onze luxe eetstoelen kun je laten bekleden in prachtige stoffen met een rijke uitstraling daarbij is het zitcomfort ook heel fijn. Wij hebben meerdere eetstoelen die zich uitstekend lenen voor een interieur in luxury living stijl. In onze showroom kun je de luxe eetstoelen komen bekijken en zelf uit proberen qua zitcomfort.

Luxe eetstoelen

Luxe eetstoelen Guus ook verkrijgbaar zonder wieltjes

 

 

Bezoek onze sfeervolle showroom in Alkmaar nadat je eerst een afspraak hebt gemaakt. Onze showroom is namelijk alleen op afspraak geopend zodat wij gericht alle tijd hebben voor jou als klant. Een bezoek is zeker de moeite waard omdat je hier volop ideeën en inspiratie krijgt voor het inrichten van jouw woning. Vele klanten gingen je al voor en ook naar volle tevredenheid. Onze adviseur helpt je uiteraard graag met juiste adviezen en ideeën voor jouw luxury living!

 

Luxe eetstoelen

Luxe eetstoelen en advies rekening houdend met wensen van de klant

 

Bezoek onze showroom ,7 dagen in de week mogelijk tussen 9.00 en 21.00 uur op afspraak!

Je kunt een afspraak maken voor een showroom bezoek in Alkmaar via onze helpdesk

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00

Helpdesk 072 5616126

 

Luxe eetstoelen

Luxe eetstoelen in groen velvet

 

Naast onze luxe eetstoelen hebben wij ook eetbankjes in verschillende vormen die je bij jouw eetstoelen en eettafel kunt voegen om een leuke aanvulling te geven aan jouw eetkamer. Het ziet er stijlvol uit en is weer eens iets anders dan het plaatsen van alleen eetstoelen aan jouw eettafel. Ook hierin hebben wij meerdere keuzes waaronder bijvoorbeeld ook een bankje in ronde vorm. Waarbij wij ook losse ronde stoelen hebben die hier prachtig bij aansluiten. 

 

Bel gerust voor het maken van een afspraak om onze sfeervolle showroom te bezoeken.