Luxe eetstoelen

Bij de-bankenfabriek.nl vind je naast onze luxe banken ook luxe eetstoelen hierdoor is het mogelijk om bij ons je gehele woning in luxury living in te richten. Je gehele woning inrichten in dezelfde stijl geeft eenheid en rust zodat je je fijn voelt thuis en er graag verblijft. Onze luxe eetstoelen kun je laten bekleden in prachtige stoffen met een rijke uitstraling daarbij is het zitcomfort ook heel fijn. Wij hebben meerdere eetstoelen die zich uitstekend lenen voor een interieur in luxury living stijl. In onze showroom kun je de luxe eetstoelen komen bekijken en zelf uit proberen qua zitcomfort.

Luxe eetstoelen
Luxe eetstoelen Guus ook verkrijgbaar zonder wieltjes

 

 

Bezoek onze sfeervolle showroom in Alkmaar nadat je eerst een afspraak hebt gemaakt. Onze showroom is namelijk alleen op afspraak geopend zodat wij gericht alle tijd hebben voor jou als klant. Een bezoek is zeker de moeite waard omdat je hier volop ideeën en inspiratie krijgt voor het inrichten van jouw woning. Vele klanten gingen je al voor en ook naar volle tevredenheid. Onze adviseur helpt je uiteraard graag met juiste adviezen en ideeën voor jouw luxury living!

 

Luxe eetstoelen
Luxe eetstoelen en advies rekening houdend met wensen van de klant

 

Bezoek onze showroom ,7 dagen in de week mogelijk tussen 9.00 en 21.00 uur op afspraak!

Je kunt een afspraak maken voor een showroom bezoek in Alkmaar via onze helpdesk

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00

Helpdesk 072 5616126

 

Luxe eetstoelen
Luxe eetstoelen in groen velvet

 

Naast onze luxe eetstoelen hebben wij ook eetbankjes in verschillende vormen die je bij jouw eetstoelen en eettafel kunt voegen om een leuke aanvulling te geven aan jouw eetkamer. Het ziet er stijlvol uit en is weer eens iets anders dan het plaatsen van alleen eetstoelen aan jouw eettafel. Ook hierin hebben wij meerdere keuzes waaronder bijvoorbeeld ook een bankje in ronde vorm. Waarbij wij ook losse ronde stoelen hebben die hier prachtig bij aansluiten. 

 

Bel gerust voor het maken van een afspraak om onze sfeervolle showroom te bezoeken.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.