nieuwe collectie zitbanken

De-bankenfabriek komt met de nieuwe collectie zitbanken uit in februari 2014. Deze collectie bestaat uit een nieuwe moderne zitbank Camille. Een mooie strak gestoffeerde bank met alleen losse voor rugkussens. Deze bijzondere bank bestaat uit 12 losse elementen die je gigantisch veel manieren kunt samen stellen. Voor jou huis is er zeker een model te creëren. Wij hebben voor onze nieuwe collectie zitbanken Kamille een poef, vier tussenelementen waarvan twee 90 cm. diep en twee 100 cm. diep. Hiermee kun je dus ook leuke creatieve dieptes creëren in de bank zelf, maar ook zeer handig voor een partner die kort van bovenbeen is en een diep element voor de langere mensen. Dan is er nog een hoekelement van 100 x 100 en twee elementen met 1 arm links of rechts, dan nog de geweldige longchair en een mooie ottomaan.

nieuwe collectie zitbanken

Nieuwe collectie zitbanken. De “Kamille” sinds februari 2014 verkrijgbaar.

Deze geweldig leuke moderne zitbank “Kamille” is werkelijk een topper. Gemaakt van de allerbeste materialen zoals een massief houten frame met grenen regeles en hardboard afwerking. De super de luxe nosagvering voor veel comfort. En het heerlijk zittende koudschuim binnenwerk. Stel deze bank bij ons online samen zoals jij dat wenst en creëer je eigen sfeer in zowel model als stof en pootkeuze. En wil je deze topper uit proberen, dan kan dat zeven dagen in de week in onze showroom in Alkmaar. let wel op dat dit alleen kan op afspraak want anders sta je voor een gesloten deur en dat zou spijtig zijn.

Heb je nog wat vragen voordat je een showroom afspraak wilt maken, dan kun je ook zeven dagen per week bij ons terecht via onze help-desk. Zij staan je te woord met al jou vragen van 9.00-22.00 elke dag van de week.

NIEUW!

Nieuw bij de-bankenfabriek is de nieuwe service aan huis. Je kunt tegenwoordig ook tegen een vergoeding van slechts € 50,= ook onze adviseur aan huis laten komen. Hij neemt het model van jou keuze mee in zijn auto met al zijn stofstalen. Hij bespreekt bij jou thuis in jou keuze zitbank de stofkeuze die bij je past en het model wat geschikt is voor jou leefruimte. En mocht je de bank bestellen dan krijg je die € 50,= weer gecrediteerd. Is dat online service of niet! En mocht je meer vragen hebben over je interieur, dan heb je aan onze adviseur de juiste persoon. Hij weet als geen ander balans en harmonie te brengen in jou interieur. Wij kunnen alles leveren op het gebied van interieurs, dus ook accessoires.

Bel ons gerust voor een afspraak op 072-5616126

Nieuwe collectie zitbanken

Nieuwe collectie zitbanken worden keurig aan huis bezorgd en op zicht gebracht.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl