comfortabele leefbanken

comfortabele leefbanken
Comfortabele leefbanken. De “Kamille” sinds februari 2014 verkrijgbaar.

Comfortabele leefbanken

Bij de-bankenfabriek zit je op het juiste adres als je op zoek bent naar comfortabele zitbanken. In de landelijke collectie hebben wij de zitbank Anemoon, de zitbank Hyacinth, de Zitbank Dahlia, de zitbank Anjer en de zitbank Lelie. Stuk voor stuk zeer comfortabele zitbanken. De zitbanken Lelie en Anjer zijn meer toegespitst op mensen die wat korter zijn van beenlengte en de andere drie zitbanken juist voor beide partijen. Mensen dus zowel lang als kort van bovenbeen. Dit komt omdat deze banken een extra voorkussen hebben die extra steun biedt aan mensen die kort van bovenbeen zijn. De zitbank Hyacinth en Dahlia zijn wel de toppers onder de comfortabele zitbanken want deze zitten zeer relax en zacht, alsof je wordt omarmt door het comfort.

De bank Kamille (foto boven) is een nieuwe comfortabele zitbanken van ons. Een wat strakkere moderne uitvoering van een elementen bank, maar nu al een groot succes door zijn mogelijkheden. Deze bank is zoals al onze banken geheel zelf samen te stellen online en past altijd in elk interieur. Ook de stofkeuzes zijn enorm en er zit altijd wel een mooie stof bij voor jou interieur.

Ben jij nou ook op zoek naar comfortabele zitbanken maar weet je niet goed welke het moet worden, of sterker nog, je vindt de rit naar onze showroom in Alkmaar te ver! Dan kun je vandaag de dag bij de-bankenfabriek onze adviseur met de bank van jou keuze langs laten komen bij je thuis. Hij neemt alle denkbare stoffen mee en gaat samen met jouw de juiste elementen keuze bepalen en die van de stof. Hier zijn eenmalig € 50,= kosten aan verbonden, maar mocht je over gaan tot een koop dan krijg je die € 50,= gewoon weer retour. Is dat online service of niet! Dit concept is vernieuwend en ver zijn tijd vooruit. Omdat de klant vandaag de dag tijdgebrek heeft en niet alle winkel wilt afgaan. de-bankenfabriek is uniek in zijn werkwijze voor een online woonwinkel.

Bel gerust voor een afspraak op 072-5616126

comfortabele leefbanken
Comfortabele leefbanken Hyacinth bij een klant geplaatst
comfortabele leefbanken
NIEUW! EEN BANK NAAR KEUZE OP ZICHT THUIS!!!

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.