Hoekbank stof

Hoekbank stof
Hoekbank stof Hyacinth bij een klant geplaatst

Hoekbank stof

Ben je op zoek naar een hoekbank stof? Zoek niet verder want bij de-bankenfabriek ben je op het juiste adres voor een hoekbank stof. Wij bieden acht super beste modellen aan die leverbaar zijn in vele stoffen. Het fijne van al deze acht modellen is dat je ze zelf online kunt samenstellen met onze unieke configurator. Je begint met het kiezen van de elementen die in jou leefomgeving passen. Wellicht kun je een U-hoekbank of een longchair bank plaatsen Of misschien alleen maar een drie zitbank of juist een hoekbank met een ottomaan eraan. Bij de-bankenfabriek zijn dit geen problemen. Elke bank bestaat uit 10 tot 30 elementen die allemaal in elkaar te plaatsen zijn.

De volgende stap is het kiezen van de stof. Er zijn zes kwaliteit keuzes in de stoffen en wanneer je op een stof klikt die je aanspreekt komt deze vergroot in beeld te staan. Tevens veranderd de foto van de bank in beeld in deze stof waardoor je een beter beeld kunt vormen hoe de bank er in het echt uit komt te zien. Dit in tegenstelling tot een reguliere winkel waarbij je het vaak moet doen met zeer kleine proef staaltjes. Nog even de poten kleur kiezen en je bank is geboren.

Hoekbank stof
Hoekbank stof Hyacinth hie aangepast in een kleine woonkamer. De longchair hebben wij ingekort ivm de haard links.

Wanneer je een hoekbank stof wilt samenstellen online is het belangrijk te weten dat de hoek links of rechts is wanneer je voor de bank staat. Dus je ziet de bank visueel, en waar wil je de hoek, links of rechts. Er worden vaak fouten gemaakt omdat klanten denken dat de hoekbank stof geconfigureerd wordt wanneer je er in zit. Maar gebeurt altijd als je ervoor staat.

Heb je begeleiding nodig bij het uitzoeken van een hoekbank stof, dan kun je onze help-desk zeven dagen in de week bellen van 9.00 – 22.00 op nummer 072-5616126. ook dit nummer bellen voor een showroom afspraak.

Hoekbank stof
Hoekbank stof “Anemoon”

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.