Eettafel bank

Eettafel bank
De eettafel bank Zonnebloem wordt veel gecombineerd met de eetstoel Pioen.

Eettafel bank

Vandaag de dag is de trend op woongebied een eettafel bank. Je ziet ze in allerlei vormen en maten. Wij van de-bankenfabriek hebben er maar 1 en dat is de Zonnebloem. Deze topper heeft wielen wat wel belangrijk is want een eettafel bank zonder wielen is nauwelijks aan te schuiven als je er met meerdere personen op zit. Met wielen is dit geen enkel probleem. Deze topper is er in drie maten en wel te verstaan, 1,62 mtr. breed, 1,82 mtr. breed en 2,02 mtr. breed. Op onze unieke site kun je met de configurator zelf je eigen stof uitkiezen en de eettafel bank verandert in de door jou gekozen stof. De eettafel bank Zonnebloem is geweldig mooi te combineren met de eetstoel Pioen die leverbaar is met en zonder armleggers. Ook deze eetstoelen hebben wielen die zowel geschikt zijn voor plavuizen als voor parket.

Eettafel bank
eettafel bank. hier de eetstoel Pioen ook voor modern wonen een aanwinst en speels in zo’n felle kleur.

Je kunt deze prachtige stoelen bezichtigen in onze mooie showroom in Alkmaar. Wanneer je erop gezeten hebt ben je overtuigd en weten wij zeker dat je nog jaren lang plezier zult hebben van dit model.. Binnenkort komend wij met een hele nieuwe eettafel bank die zowel recht voor de tafel kan als in een hoek geplaatst met een eettafel ervoor.  De naam is al bekend en wordt de Madelief. Ook weer uitgevoerd met originele binnenvering zoals onze klanten van ons gewend zijn en weer puur Hollandse productie, dus gegarandeerde kwaliteiten controle.

Eettafel bank
Eettafel bank Madelief binnenkort verkrijgbaar.

Help-desk

Kom je er online niet uit of heb je nog vragen over onze producten dan kun je zeven dagen per week ons bereiken van 9.00-22.00 uur. Onze help-desk kan al je vragen beantwoorden en je verder helpen om de juiste keuze te maken.

Bel ons gerust 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.