banken en bankstellen

banken en bankstellen
banken en bankstellen met 3 Zits bank met fauteuil en poef Anjer.

Banken en bankstellen

De-bankenfabriek is sinds kort speciaal opgericht voor banken en bankstellen online samen stellen. Op deze unieke site kun je zelf het model bank creëren, de stof uitzoeken en uitvergroten op de site en de kleur van het pootje bepalen. Er staan twee moderne banken en bankstellen op en vijf landelijke banken en bankstellen. Echter is er de mogelijkheid te kiezen uit drie poefen, een fauteuil, een loveseat, drie modellen zitbanken namelijk een 2 zitbank, een 2,5 zitbank en een 3 zitbank. Ook zijn er drie bankbreedtes met een arm links of alleen een arm rechts. Tevens een corner of te wel een hoekelement, drie tussenelementen in drie verschillende maten, een longchair bank en zelfs een ottomaan en dat allemaal op basis van 1 model.

bank en bankstellen
Alle modules van de Losse module bank “Anemoon”

De schets hierboven geeft de elementen bank aan van de Anemoon en zoals je ziet heeft deze ook nog eens twee verschillende dieptes. 100 diep en 110 diep, dus voor extra lange mensen ook eindelijke een zelf te samen stellen banken en bankstellen. Met deze vele opties is er altijd een model bank voor jouw bij. En als je twijfelt kun je ook een afspraak maken voor in de showroom te Alkmaar. Hier staan alle modellen opgesteld wachtend om door jou uitgeprobeerd te worden. Let wel op want onze showroom is dan wel 7 dagen per open, maar alleen op afspraak van 9.00 – 22.00 uur. En Neem een plattegrond of bouwtekening mee zodat wij jou ultieme droombank kunnen intekenen. En mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk advies aan huis dan bel je ons op voor het maken van een afspraak op telefoon nummer 072-5616126.

banken en bankstellen
banken en bankstellen met losse kussens. Hier de Anemoon van 4 mtr. breed met twee poefen Anemoon en een loveseat Hyacinth.

De-bankenfabriek is een onderdeel van;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

banken en bankstellen
banken en bankstellen

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.