Nederlandse meubelfabrikant

Direct naar de producten? klik hier!

Direct contact; Bel 072-5616126

Goedendag en welkom op de blogpagina Nederlandse meubelfabrikant van de-bankenfabriek.nl. Wij maken al onze modellen zelf en wel hier in Nederland! Op de site vindt je vele modellen in zowel landelijke als moderne sferen. Al deze modellen zijn module banken en  dus zelf samen te stellen in de voor jou geschikte opstelling. Elk model is er als fauteuil, loveseat, 2-, 2,5-, 3 zits, alle met zowel arm links als rechts, een hoekelement, tussen elementen in diverse afmetingen, een longchair en als ottoman. Naast de 70 stoffen hebben wij in onze shworoom nog eens 1000 stofmogelijkheden zonder dat de prijs verandert, Wij houden namelijk van transparantie en gemak voor de consument.

Nederlandse meubelfabriek

Nederlandse meubelfabriek met hier de bank Narcis van maar liefst 18,50 meter.

Maatwerk!

Maar omdat alles in eigen fabriek gemaakt wordt kunnen wij ook maatwerk leveren. Buiten de standaard modules is het dus ook mogelijk zelf de correcte maten voor uw woonkamer door te geven en er een bank op maat voor te laten maken. Kijk maar bv naar de foto hierboven en hieronder. Echt een Nederlandse meubelfabrikant die meedenkt in de huidige maatstaven. Men wil nu eenmaal graag een bank op maat en dat kan nergens. En mocht het al ergens kunnen betaal je de hoofdprijs. Daar hebben wij een stokje voor gestoken en maken tegen een geringe meerprijs zelf gradenbanken en banken op maat!

Nederlandse meubelfabrikant

Zitbank op maat met hier een super grote bank bij de klant thuis

Showroom en bankenservice aan huis.

Wij bieden de consument aan om 7 dagen per week, op afspraak, onze showroom te bezoeken. Dit kan van 9.00 – 22.00. Bel voor een afspraak; 072-5616126! Maar zeker uniek voor Nederland is onze zitbanken service aan huis. Op onze site zie je een prachtige bank, maar je bent niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken. Bel ons op 072-5616126 voor een afspraak en onze adviseur komt met de bank van je keuze bij je thuis met alle stof en leder mogelijkheden.

Samen met onze specialist kom je tot de juiste opstelling en materiaal keuze.

Nederlandse meubelfabriek

Nederlandse meubelfabriek met een 101 graden hoekbank

Bekijken ook eens onze andere sites!

Fabriekmeubels.nl Fabriekverlichting.nlFabriektafels.nl Eetstoelenfabriek.nlde-interieurspecialist.nl

Nederlandse meubelfabriek

De bank Roos maar hier met een ronde hoek!