Nederlandse design banken

Je bent op zoek naar een mooie strakke design bank en ook nog eens van Nederlandse bodem. Bij de-bankenfabriek.nl ben je op het juiste adres terecht gekomen want veel van onze banken, landelijk of modern worden hier in Nederland, in eigen fabriek gemaakt. En geproduceerd van de beste materialen zoals, originele binnenvering, beuken rompen en het beste koudschuim.

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken met hier de Roos

Onze Nederlandse design banken zijn module banken en kunnen dus in elke gewenste opstelling gemaakt worden. Elk model heeft keuze uit een fauteuil, loveseat, 2 zit, 2,5 zit, 3 zit, elementen met alleen arm links of rechts, hoekelement, tussenelement, longchair en een ottoman. Maar ook bieden wij de mogelijkheid de bank op maat te laten maken.

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken met hier de Crocus.

Online en showroom

Wij bieden daarnaast ook nog een showroom aan waar alle modellen van zowel de Nederlandse landelijke banken als de Nederlandse design banken te bezichtigen zijn. En dit allemaal in een prachtige ambiance waarbij alles heel stijlvol is aangekleed. Onze showroom is 7 dagen per week open van 9.00 – 21.00 maar echter alleen op afspraak! Voor het maken van een afspraak bel; 072-5616126! Wij nemen altijd op!

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken.

 

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriekmeubels.nlFabriekverlichting.nlFabriektafels.nlEetstoelenfabriek.nlDe-interieurspecialist.nl