Tijdelijk alleen mobiel bereikbaar

Nederlandse design banken

Voor direct contact; 072-5616126

Goedendag, wilt u direct naar de keuzes in Nederlandse design banken, klik dan hier!

Je bent op zoek naar een mooie strakke design bank en ook nog eens van Nederlandse bodem. Bij de-bankenfabriek.nl ben je op het juiste adres terecht gekomen want al onze banken, landelijk of modern worden hier in Nederland, in eigen fabriek gemaakt. En geproduceerd van de beste materialen zoals, originele binnenvering, beuken rompen en het beste koudschuim.

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken met hier de Roos

Onze Nederlandse design banken zijn module banken en kunnen us in elke gewenste opstelling gemaakt worden. Elk model heeft keuze uit een fauteuil, loveseat, 2 zit, 2,5 zit, 3 zit, elementen met alleen arm links of rechts, hoekelement, tussenelement, longchair en een ottoman. Maar ook bieden wij de mogelijkheid de bank op maat te laten maken. Dit geldt overigens niet voor de diepte van de bank want deze zijn standaard.

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken met hier de Crocus.

Online en showroom

Vandaag de dag is het geweldig dat je online de bank van je dromen kunt samenstellen en hem ook nog te configureren in jouw wens stof. Dit is bij de-bankenfabriek niet anders. Wij bieden daarnaast ook nog een showroom aan waar alle modellen van zowel de Nederlandse landelijke banken als de Nederlandse design banken te bezichtigen zijn. En dit allemaal in een prachtige ambiance waarbij alles heel stijlvol is aangekleed. Onze showroom is 7 dagen per week open van 9.00 – 22.00 maar echter alleen op afspraak! Voor het maken van een afspraak bel; 072-5616126! Wij nemen altijd op!

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken.

Banken service aan huis!

Uniek in Nederland is dat wij met de bank van uw keuze en alle stof- en leder mogelijkheden ook bij je thuis kunnen komen. Onze adviseur neemt de bank mee zodat jij ziet hoe deze over komt in jouw interieur. Samen met onze specialist komen jullie samen tot de juiste opstelling en stof of leder keuze. Voor het maken van een zitbanken service aan huis, bel 072-5616126 

Nederlandse design banken

Nederlandse design banken. v.l.n.r. Roos , Roos , Tulp.

Kijk ook eens op onze ander sites;

Fabriekmeubels.nlFabriekverlichting.nlFabriektafels.nlEetstoelenfabriek.nlDe-interieurspecialist.nl