Tijdelijk alleen mobiel bereikbaar

Graden bank

Maak meteen een afspraak in onze showroom 072-561 61 26

Je hebt een woonkamer met een rare schuine hoek en je bent al overal geweest om een bank op maat te krijgen. Ongetwijfeld dat het elders kon maar wat een prijs!Wij van de-bankenfabriek maken onze zitbanken zelf en kunnen elk model graden bank op maat maken. 90 graden banken vind je overal maar een bank op b.v. 101 graden of 108 graden of in de erker doorlopend vind je niet veel. Wij maken het zowel in modern als landelijk in eigen fabriek!

Nederlandse meubelfabriek

Graden bank 101 graden

Meten aan huis.

Onze specialist komt bij je thuis om de gradenhoeken te bepalen en maakt hiervan een mal. Vervolgens gaat deze mal naar de fabriek waar ons team van meubelmakers zeer professioneel de hoek maakt. Per slot van rekening is de bank links en recht die daarop aansluit standaard, dus kost ook niets meer. Alleen de hoek berekenen wij door in de prijs waardoor het betaalbaar blijft voor je.

Graden bank

Graden bank met hier een erkerbank op maat

Banken service aan huis

Uniek in Nederland is de banken service aan huis. Onze adviseur neemt de bank van je dromen mee naar jouw huis met alle mogelijke stof en leder stalen. Hij zorgt voor de juiste opstelling en kleurencombinatie in overleg met jou/jullie! Hierin slagen wij altijd omdat er 36 jaar kennis wordt gedeeld. Daarnaast leveren wij uitsluitend banken uit eigen fabriek van topkwaliteit tegen betaalbare online prijzen.

Bel voor een afspraak; 072-5616126

Graden bank

Hier de bank Anemoon op verzoek van de klant banken in speciale maat gemaakt 108 graden bank

Heeft u vragen of specifieke wensen? Maak dan een afspraak met onze interieuradviseur. Geheel gratis komt onze interieuradviseur bij u langs om u een persoonlijk interieuradvies te geven. Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste bank, een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom op afspraak.

Voor een afspraak met onze interieuradviseur: neem contact met ons op via 072-561 61 26 of 06-226 943 23 of mail voor een afspraak naar info@fabriekmeubels.nl

Kijk ook eens op onze andere sites;

FabrieksmeubelsFabriekverlichtingFabriektafelsEetstoelenfabriek – de-interieurspecialist