Graden bank

Graden bank

Maak meteen een afspraak in onze showroom 072-561 61 26

Je hebt een woonkamer met een rare schuine hoek en je bent al overal geweest om een bank op maat te krijgen. Ongetwijfeld dat het elders kon maar wat een prijs!Wij van de-bankenfabriek maken onze zitbanken zelf en kunnen elk model graden bank op maat maken. 90 graden banken vind je overal maar een bank op b.v. 101 graden of 108 graden of in de erker doorlopend vind je niet veel. Wij maken het zowel in modern als landelijk in eigen fabriek!

Nederlandse meubelfabriek
Graden bank 101 graden

Meten aan huis.

Onze specialist komt bij je thuis om de gradenhoeken te bepalen en maakt hiervan een mal. Vervolgens gaat deze mal naar de fabriek waar ons team van meubelmakers zeer professioneel de hoek maakt. Per slot van rekening is de bank links en recht die daarop aansluit standaard, dus kost ook niets meer. Alleen de hoek berekenen wij door in de prijs waardoor het betaalbaar blijft voor je.

Graden bank
Graden bank met hier een erkerbank op maat

 

Heeft u vragen of specifieke wensen? Maak dan een afspraak met onze interieuradviseur. Geheel gratis komt onze interieuradviseur bij u langs om u een persoonlijk interieuradvies te geven. Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste bank, een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom op afspraak.

Voor een afspraak met onze interieuradviseur: neem contact met ons op via 072-561 61 26 of 06-226 943 23 of mail voor een afspraak naar info@fabriekmeubels.nl

Kijk ook eens op onze andere sites;

FabriekmeubelsFabriektafelsEetstoelenfabriek – de-interieurspecialist

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.