modern eetbankje

Modern eetbankje

Je bent op zoek naar een modern eetbankje en bent zodoende terecht gekomen op de blog site van de-bankenfabriek. Wij hebben een modern eetbankje in een strakke moderne look maar ook in een moderne retro look. Een modern eetbankje geeft een gezellige switch aan uw eettafel. Heerlijk lang tafelen met z’n allen of voor het lezen van een boek en het spelen van een spelletje. Het kan allemaal op onze modern eetbankje. Daarbij komt dat het eetbankje verkrijgbaar is in vele verschillende mooie stoffen allen van goede kwaliteit zodat je lang plezier kunt hebben van je eetbankje. Het eetbankje is leverbaar in verschillende maten waardoor zelfs een hoekopstelling mogelijk is.

Modern eetbankje te bezichtigen in onze showroom

Omdat het moderne eetbankje recentelijk in ons assortiment is opgenomen kun je hem nog niet terug vinden op onze site. Het eetbankje is echter wel te bezichtigen in onze gezellige showroom waar je ook kunt komen proefzitten. Hier vind je tesamen met het eetbankje een ruim assortiment in meubels. Waaronder bijvoorbeeld fauteuils, tafels, kasten etc. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. De showroom is te bezoeken 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur maar let wel alleen na het maken van een afspraak.

helpdesk 072 5616126

modern eetbankje
modern eetbankje waaronder de strakke pioen

Om een goed beeld te krijgen van wat wij doen kun je ook onze andere sites bezoeken zie hiervoor:

fabriekmeubels,nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

eetbankje modern
eetbankje modern met bijpassend fauteuil Caro in mooi vintage leder

Deze bijpassende fauteuil Caro geeft een extra stoere boots aan uw interieur en zal u verrassen door zijn heerlijke zitcomfort! De fauteuil Caro is verkrijgbaar

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.