eetkamerbankje op maat

Eetkamerbankje op maat

Je bent op zoek naar een eetkamerbankje op maat en bent zodoende op onze blog pagina terecht gekomen. Wij kunnen het eetkamerbankje voor u op maat maken waarbij het zelfs mogelijk is om een eetkamerbankje als hoekopstelling te laten maken, De mogelijkheden zijn dus zeer groot te noemen en dat is leuk want een eetkamerbankje is een grote trend op dit moment. En terecht want het staat heel gezellig en is weer eens iets anders dan de traditionele opstelling van een eetkamer tafel met daar bij passende stoelen. Kinderen vinden een eetkamerbankje ook vaak heel gezellig en nemen er graag op plaats. Dus het wordt extra genieten aan de eettafel!

eetkamerbankje op maat
eetkamerbankje op maat in deze spectaculaire kleur

Showroom

Voor mensen die graag het eetbankje eerst willen zien en willen proefzitten is dit uiteraard ook mogelijk. Wij hebben naast onze site ook een gezellige showroom waar de klanten ons assortiment kunnen zien en voelen. De showroom is te bezoeken 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 maar let wel, dit kan alleen op afspraak. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk deze is ook 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00.

Helpdesk 072 5616126

eetkamerbankje op maat
eetkamerbankje op maat hier de moderne zonnebloem

Bij de-bankenfabriek hebben wij een ruim aanbod waaronder bijvoorbeeld stoere eetkamer tafels, strakke banken, landelijke banken maar ook kasten en stoelen. Kijkt u daarom ook maar eens op onze andere websites. Wij zijn anders door een uniek configuratie systeem die u kunt gebruiken, Zo kunt u bijvoorbeeld de bank aanklikken in de stof en met de poten die u wenst na dat u dit hebt aangeklikt verschijnt de bank in beeld zoals u hem wenst. Dit is anders als in een winkel waar u het vaak moet doen met een klein stukje stof.

eetkamerbankje op maat
eetkamerbankje op maat, maar u kunt ook terecht voor banken

Bekijk ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

fabriektafels.nl fabriekverlichting.nl de-interieurspecialist.nl

fabriekmeubels.nl fabriektafels.nl fabriekverlichting.nl de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.