Eetkamerbankje hoekopstelling

We kennen al het eetkamerbankje voor bij uw eethoek maar nu is er ook een eetkamerbankje hoekopstelling beschikbaar. Zo kunt u helemaal optimaal gebruik maken van uw eetkamerbankje en vormt hij snel een geheel met uw eethoek. Handig bij een groot gezin of gewoon omdat het zo leuk staat! Wij maken een eetkamerbankje hoekopstelling op maat voor u. Zo voldoet dit mooie bankje aan uw verwachtingen. Verkrijgbaar in prachtige stoffen van goede kwaliteit zodat u lang kunt genieten van uw eetkamerbankje. Ziet u zichzelf al zitten gezellig met z,n allen aan de ontbijt tafel of voor een heerlijk diner?

eetkamerbankje hoekopstelling

eetkamerbankje hoekopstelling de prachtige zonnebloem

Showroom in Alkmaar

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u het lastig vind om te beslissen puur via onze website ondanks dat u het bankje kunt configureren. Daarom hebben wij voor onze klanten ook een gezellige showroom in Alkmaar gerealiseerd. Hier kunt u langskomen om het eetkamerbankje te bekijken en uiteraard te gaan proefzitten. Naast eetkamerbankjes hebben wij uiteraard ook eetstoelen, tafels etc die u kunt komen bekijken. Voor het bezoeken van onze showroom dient u wel eerst een afspraak te maken omdat wij alleen op afspraak aanwezig zijn. Bel gerust met onze helpdesk deze is bereikbaar van 9.00 tot 22.00. Showroom bezoeken zijn 7 dagen in de week mogelijk ook van 9.00 tot 22.00.

Helpdesk 072 5616126

eetkamerbankje hoekopstelling

eetkamerbankje hoekopstelling maar een normale opstelling is uiteraard ook mogelijk

Bij de-bankenfabriek leveren wij niet alleen banken maar eigenlijk alles betreffende uw interieur. Wij hebben een interieur adviseur in huis die u vrijblijvend helpt bij het kiezen van uw meubels zodat u tot een mooi geheel kunt komen waarin u zich helemaal thuis voelt.

eetkamerbankje hoekopstelling

eetkamerbankje hoekopstelling maar u vindt bij ons bijvoorbeeld ook deze prachtige fauiteuil

Bekijkt u ook eens onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

             fabriektafels.nl

      fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl