Bankje bij eettafel

Bankje bij eettafel

Heb je wel eens gedacht aan een bankje bij eettafel ? Bij de-bankenfabriek hebben wij nieuwe modellen binnen gekregen. Een bankje bij eettafel is weer eens iets anders dan een eettafel met alleen maar stoelen en vandaag de dag bijzonder populair. Logisch ook wel ,want een bankje bij eettafel geeft direct een gezellig knus gevoel en nodigt uit om lekker lang aan tafel te blijven zitten. Lekker lang lunchen of dineren of natuurlijk gewoon voor alle dagelijkse dingen… Werken achter de laptop, de kinderen maken hun huiswerk, en ondertussen een kop koffie of thee en andere lekkernijen nuttigen. Zie je jullie al met z’n allen zitten? Zo wordt je keuken een echte woonkeuken vol gezelligheid waar iedereen graag vertoeft.

Wij hebben een moderne bankje bij eettafel in retro stijl zoals de foto hierboven of in strakke moderne stijl zoals de foto beneden.

bankje bij eettafel
bankje bij eettafel in strakke moderene stijl

   Mogelijkheden

Uiteraard hebben wij meerdere mogelijkheden ,zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit vele stoffen om je bankje te laten stofferen. Deze stoffen zijn van een goede kwaliteit met een martindale vanaf 20.000. Daarbij kun je aangeven welke maat het bankje moet worden en is zelfs het maken van een hoekbankje voor bij je eettafel geen enkel probleem.

bankje bij eettafel
bankje bij eettafel de stoere Temper

Showroom

Voor het bekijken van het bankje voor bij de eettafel kun je een bezoek brengen aan onze showroom. Wij zijn gevestigd in Alkmaar en op afspraak geopend. Je kunt 7 dagen in de week terecht van 9.00 tot 22.00 uur. In onze showroom krijg je een goede indruk van wie wij zijn en wat wij allemaal kunnen leveren. Dit is een prettige bijkomstigheid in plaats dat je alleen te maken hebt met een website en het puur met de foto’s op de site moet doen. Bij de-bankenfabriek kun je de bank komen bekijken en voelen hoe hij zit. Bel gerust voor het maken van een afspraak ,dit kan via onze helpdesk die ook 7 dagen in de week bereikbaar is van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.