Modern bankstel

Modern bankstel

Om direct naar de homepagina te gaan klik op logo! Voor direct contact bel 072 5616126

Zoek je naar modern bankstel dan zit je bij de-bankenfabriek.nl op het juiste adres! Wij leveren prachtige moderne bankstellen van zeer goede kwaliteit en met vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de vele stof of leder keuzes en de keuze uit verschillende pootjes. Ook is het mogelijk om een modern bankstel op maat te laten maken tegen een gering meerprijs. Op de site vind je een aantal stof- en leder keuzes terug maar in onze showroom zijn dit er nog veel meer. Dit om de keuze via de site overzichtelijk te houden.

Modern bankstel ons nieuwste model Acacia

Showroom in Alkmaar op afspraak geopend

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je graag het moderne bankstel wilt komen bekijken en wilt proef zitten, om deze reden hebben wij een showroom waar al onze modellen staan opgesteld. Let op onze showroom is echter alleen op afspraak geopend. Een afspraak maken is mogelijk op 7 dagen in de week van 9.00 uur tot 21.00 uur! Bel voor het maken van een afspraak even met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur!

072 5616126

Modern bankstel ons nieuwe model Freesia met verplaatsbare rugkussens
Bij de-bankenfabriek.nl kun je ook terecht voor vele andere woonwensen dit vind je terug in onze showroom waar al onze woongerichte sites samen komen. Denk hierbij onder meer aan verlichting, kasten, tafels en eetstoelen. Een bezoek aan onze showroom is dus zeker de moeite waard. Onze interieur adviseur staat je graag te woord en heeft jarenlange ervaring in het vak als interieur specialist.

 

 

Moderen bankstel Tulp afgeleverd bij een klant

Kijk eens op 1 van onze sites om een beter beeld te kunnen krijgen of bel gerust voor een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom!

 

Fabriekmeubels.nl
Fabriektafels.nl
de-interieurspecialist.nl
eetstoelenfabriek.nl
Fabriekverlichting.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.