Projectbanken

Projectbanken

Om direct naar de homepage te gaan klik op de-bankenfabriek.nl.

De-bankenfabriek is er niet alleen voor de particulieren als het gaat om zitbanken of zitbanken op maat. Nee wij maken, voor weinige bekend, ook prachtige zitbanken op maat voor projecten.

Wanneer er een project vraagt om een specifieke uitstraling en/of functionaliteit dan wordt ons designteam ingezet van de-bankenfabriek. Wij komen langs met de juiste stoffen en/of leer om te kijken wat de architect in gedachten heeft. Samen komen wij tot de juiste zitbank die kan variëren van landelijk tot modern.

Projectbanken

Bij de-bankenfabriek gaat het niet om aantallen maar om exclusiviteit op maat en persoonlijke aandacht. Wij kunnen alles realiseren van vaste eetbanken op maat tot elementenbanken op maat. Voor scholen, B&B, hotels, herbergen, kantoren, ontvangstruimtes en wachtruimtes in ziekenhuizen, huisartsen en kantoren. Bel gerust ons team op 072-5616126 en wij staan u te woord 7 dagen in de week van 9.00-21.00.

Projectbanken

Wij van de-bankenfabriek bespreken samen met u uw wensen die van toepassing zijn voor het slagen van uw project. Laat u daarom ook vrijblijvend inspireren en adviseren voor een perfect project op maat! Rekening houdend met de voor de-bankenfabriek geleende normen; uitstraling, prijs, kwaliteit en eindgebruikers omstandigheden. B.v. rekening houdend met brandpreventie of vlakgarantie.

De-bankenfabriek ook voor uw project!

Bel vrijblijvend voor een offerte op 072-5616126 (7 dagen in de week bereikbaar van 9.00-21.00)

Projectbanken

Projectbanken

Projectbanken

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.