Bank met super zacht zitcomfort

Om direct op de homepagina te komen klik op logo! Voor direct contact bel 072 5616126

Wanneer je op zoek bent naar Bank met super zacht zitcomfort kom je bij de-bankenfabriek.nl al snel terecht bij de bank Coleus. De bank zit super zacht maar heeft daarbij wel een top steun in de rug. Daarbij heeft deze prachtige bank een wat stoerdere uitstraling dan de meeste landelijke banken waarbij je wordt verrast door het zachte zitcomfort. De bank is verkrijgbaar in verschillende leuke stoffen en je kunt uit verschillende opstellingen kiezen. Kortom een topper van een bank!

Bank met super zacht zitcomfort onze Coleus

Bekijk de bank in onze showroom, alleen geopend op afspraak.

Wil je de bank graag komen bekijken en komen proef zitten dan kun je hier uiteraard een afspraak voor maken. Een afspraak is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur! Bel hiervoor even met onze helpdesk tevens bereikbaar 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Bank met super zacht zitcomfort ook mogelijk met bijpassende poef

Showroom

In onze sfeervolle showroom vind je buiten onze banken om ook onder andere tafels , eetstoelen, verlichting en kasten. Een bezoekje is dus zeer zeker de moeite waard. Dit heeft te maken dat in onze showroom alle sites samen komen, en zo de mogelijkheid tot het samen stellen van een compleet nieuw interieur te verwezenlijken. Onze interieur adviseur helpt graag bij het maken van het complete plaatje om tot het gewenste resultaat te komen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis voelt hij de klant haarfijn aan.

Bankstel kopen

Bank met super zacht zitcomfort en vele andere woon wensen

Bezoek ook eens 1 van onze andere sites, allen woon gerelateerd

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Fabriekverlichting.nl

eetstoelenfabriek.nl