Banken voor projecten

Om direct naar de homepagina te gaan klik op logo! Voor direct contact bel 072 5616126.

Bij de-bankenfabriek.nl leveren wij buiten onze particuliere klanten om ook banken voor projecten . Heeft u een idee of een specifiek doel voor ogen dan kan onze adviseur u altijd helpen om dit uit te voeren. U kunt langskomen in onze showroom of onze adviseur komt bij u langs om uw ideeën van banken voor projecten  te bespreken.

Bank speciale uitvoering

Banken voor projecten zoals dit prachtige exemplaar op verzoek gemaakt

 

U heeft de keuze uit landelijke of moderne banken met uiteraard ook vele stof of leder keuzes en verschillende mogelijkheden qua zitcomfort. Wij leveren onder andere banken op maat voor bedrijven, scholen, hotels, b&b s, kantoren en wachtruimtes. Bel voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of een afspraak om bij u langs te komen met onze helpdesk. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur!

Helpdesk 072 5616126

Banken voor projecten zoals de hiervoor zeer geschikte bank freesia

 

Bij de-bankenfabriek.nl vinden wij kwaliteit en aandacht heel belangrijk, bel ons en laat u vrijblijvend adviseren en inspireren voor een prachtig project op maat!

Projectbanken

Banken voor projecten zoals deze aan de klant geleverd, de bank Roos

Heeft u een b&b of hotel dan hebben wij ook nog een prachtige bank die u om kunt vormen tot een praktische slaapbank. Het comfort is werkelijk fantastisch en heeft daarbij ook nog eens een prachtige uitstraling!

Stapelbed bank

Banken voor projecten deze prachtige stapelbed bank

Bel vrijblijvend voor een offerte naar 072 5616126 ( 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00)