Interieur advies

Interieur advies
Interieur advies op maat en gratis bij de-bankenfabriek.nl

Bij de-bankenfabriek.nl kun je uiteraard terecht voor het kopen van een bank. Maar bij ons is dit niet het enige wat je kunt vinden op interieur gebied. Wij richten ook complete huizen in door middel van een interieur advies. In onze showroom in Alkmaar, op afspraak te bezoeken, vind je dan ook buiten bankstellen om onder meer kasten, eettafels, eetstoelen, verlichting en keuze uit gordijnen en vloeren. Zo kunnen wij het hele plaatje compleet maken. Wij kijken hierbij ook naar de leefstijl zodat ons advies aansluit aan de wens en smaak van de klant.

Interieur advies
Interieur advies eindresultaat

Je kunt langskomen in onze showroom om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden en je kennis kunt maken met onze interieur adviseur. Wanneer je eventuele foto’s of plattegronden mee kunt nemen is dit prettig maar ook zonder komen wij zeker tot een gewenst resultaat. Onze adviseur beschikt over talloze ideeën en mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld het compleet op maat laten maken van een bank, om tot het gewenste eindresultaat te komen. Waarbij de verwachting vaak wordt overtroffen!

Interieur advies
Interieur advies rekening houdend met bestaande stalen balken

Bij de-bankenfabriek.nl kunnen wij meerdere modellen exact op de gewenste maat laten maken met de keuze mogelijkheid  uit zeer veel verschillende stoffen. Ook kunnen wij, zoals op de foto hierboven te zien, met rondingen werken voor een heerlijk ruim zitcomfort. Deze prachtige woonboerderij hebben wij ,nadat wij eerst langs zijn geweest in de woning voor advies, voorzien van meerdere hoekjes qua zitplekken. Zo wordt de zeer ruime woning toch knus en vormt het 1 geheel.

Interieur advies
Interieur advies waaronder deze prachtige woonboerderij

Kom gerust langs voor een interieur advies in onze showroom wij, denken graag met je mee om jouw woonwensen te vertalen naar een interieur wat geheel bij jouw persoonlijkheid past. Wij zijn op afspraak geopend 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur. (soms is in overleg op zondag ook mogelijk). Uiteraard behoort een advies bij je thuis ook tot de mogelijkheden. Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk.

Helpdesk maandag t/m zondag tussen 9.00 en 21.00 bereikbaar

Helpdesk 072 5616126

 

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.