Bank met hoge zithoogte

Ben je lang en zoek je al heel lang naar een bank die op maat gemaakt is voor jouw lengte? Wij van de-bankenfabriek maken een bank met hoge zithoogte en een diepe zit. Ook de rug kunnen wij in hoogte aanpassen met 5, 10, 15 of zelfs 20 cm. Neem bijvoorbeeld onze topbank Cassia, deze bank is standaard 45 cm zithoogte maar door middel van simpel een hogere poot eronder te zetten wordt deze 47 of 50 cm hoog. De zitdiepte is maar liefst 65 cm en door er voor rugkussens  voor te zetten kan iemand die niet zo lang is er ook heel fijn in zitten. De rug wordt ook aangepast met 5, 10, 15 of zelfs 20 cm hoogte. Neem van ons aan, deze bank wordt voor 90% gekocht de de Klub van lange mensen waar wij veel voor adverteren.

Bank met hoge zithoogte
Onze topbank voor lange mensen de Cassia.

Ook landelijke banken

Wij hebben naast de Cassia ook de wat landelijke bank Viool, en de landelijke modellen Anemoon, Iris, Narcis en Hyacinth die ook helemaal aangepast kunnen worden voor klanten met lange boven- en onderbenen. Door er extra lendenkussens bij te doen kan ook iedereen plaats nemen die wat korter van stuk zijn. Wij maken een bank met hoge zithoogte voor elke klant en passen dit aan zodat het niet uitmaakt hoe lang of groot je bent, onze banken zullen altijd op maat passen.

Bank met hoge zithoogte
Ons topmodel Viool die geheel naar wens gemaakt kan worden. U zegt, wij maken!

Mogelijkheden in stof en leer.

Ook kun je kiezen in onze mooie showroom uit heel veel stoffen zonder dat de prijs van de bank verandert. Hier zijn wij heel transparant in en hebben een selectie gemaakt van maar liefst 1000 stoffen waaruit je kan kiezen. Mar ook leder is een optie. Dit zie je niet als keuzes online maar wij hebben het wel degelijk en in vele kleuren. Onze showroom in Alkmaar is open van 9.00-21.00 op afspraak, en maar liefst 7 dagen in de week. Dus pak die telefoon, als je op zoek bent naar een bank met hoge zithoogte, en bel ons voor zo’n afspraak! 072-5616126 of 06-22694323

Bank met hoge zithoogte
Hier ook de viool op maat gemaakt met een ronde hoek.

Meerdere sites.

Kijk ook eens op onze andere websites;

Zitbankenopmaat.nlEetstoelenfabriek.nlDe-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.